Onze Ecruiser X1
is geschikt als
bedrijfsvervoersmiddel, verhuurobject en als promotie voertuig.

B2B

 

WILT U UW ONDERNEMING

EEN BOOST GEVEN?

WAAROM ECRUISER ?
 

€0,50 OPLAADKOSTEN PER 100 KM
BELASTING / SUBSIDIE VOORDEEL
RECHT OP SUBSIDIE VD OVERHEID
BRANDSTOF: 100% ELEKTRISCH
MILIEUBEWUST: 100% GROEN
ACTIERADIUS: 60 a 70 KM 
SNELHEID: X1 25 km/u -
Miku 45 km/u

PORTABLE ACCU LITHIUM ACCU
4 a 6 uur oplaadtijd

PRAKTISCH  ONDERHOUDSVRIJ

MIKU MAX = Std Uitgevoerd met cruisecontrol
 

TE KIEZEN IN HUISSTIJL

Ecruiser B2b

Zoveel mensen, zoveel meningen. En laat die bij ondernemers nou vaak nog eens extra uitgesproken zijn. 

Dat vinden wij alleen maar een pluspunt! Er is niemand die zo goed weet wat bij z’n bedrijf past als de ondernemer zelf. Dus waarom kiezen uit standaard modellen als je je ecruiser ook zelf kunt samenstellen?

De Ecruiser is zo opgebouwd dat hij volledig te customizen is, op basis van uw specifieke wensen.

 

Bepaal de toepassing en kies vervolgens de kleur en de accessoires die het beste aansluiten op uw huisstijl. Hoe ziet jouw elektrische scooter eruit? Wij zijn benieuwd !

WILT U DEALER WORDEN?

NEE

ZAKELIJK SCOOTER RIJDEN

Zakelijk elektrisch scooter rijden wordt steeds populairder.

Ecruiser.nl biedt een aantal mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een Ecruiser op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende financiële voordelen.

ELEKTRISCHE BEDRIJFSSCOOTERS

Er zijn ook prima mogelijkheden om bij u bedrijf standaard één of meerdere ecruisers voor algemeen gebruik in te zetten. Het gebruik van een elektrische scooter voor bijvoorbeeld verhuren, recreatie gebruik, een afspraak in de stad of klant- en leveranciersbezoek is een prima manier om de bedrijfskosten terug te dringen.

MARKETING TOOL

Wat denkt u hiervan, een Stoere elektrische scooter als rijdende reclamezuil voor uw bedrijf. Het kan eenvoudig bij ecruiser.nl want wij nemen u de complete zorg uit handen. Speciaal voor bedrijven heeft ecruiser.nl een unieke service, de promotiecruiser. Het is de manier om alle voordelen van een elektrische scooter te combineren met het op een originele manier promoten van uw bedrijf. U kunt dan denken aan bestickering en of kleuren combinaties passend in de huisstijl van uw bedrijf.

SUBSIDIE ? %

Als u de Ecruiser zakelijk aankoopt zijn ze volledig af te schrijven. Tevens is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om in aanmerking te komen voor een subsidie betreft het aankoop bedrag. Bijvoorbeeld: Indien u de Ecruiser zakelijk aankoopt voor woon-werk verkeer of u heeft een pizzeria en bezorgd pizza's aan huis dan heeft u recht op subsidie. Het subsidie bedrag is per gemeente afhankelijk, vraag dit daarom na bij uw eigen gemeente.

WILT U DE ECRUISER VERHUREN?

Heeft u een een camping, recreatie park of bijvoorbeeld een outdoor bedrijf? Heeft u dan al eens nagedacht om uw bezoekers te faciliteren met een super hippe, milieuvriendelijke en kostenbesparende Ecruiser? Ziet u het al voor u? (Voorbeeld) "Beleef een unieke ervaring met de Ecruiser elektrische scooter. Rijden door het prachtige Zeeuwse landschap, genieten van de frisse zeewind door uw haren en toeren door alle pittoreske dorpjes; En dat zonder storend motorgeluid en stinkende uitlaatgassen. Het kan! Bij Camping fun4all kunt u nu een dagje een stoere, milieuvriendelijke Ecruiser huren. Voor maar € 49,50 heeft u een hele dag scooter plezier."  Natuurlijk passen wij het Ecruiser-design aan op de huisstijl van uw bedrijf. U moet dan denken aan bestickering, kleuren van de kappen, frame en zadel design passend naar uw wens. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

OPVALLEN DOET U ZO

Kies welke Ecruiser het beste aansluit bij het imago en of huisstijl van uw bedrijf.

In overleg kan Ecruiser ook voor u de juiste bestickering ontwerpen m.b.t. uw logo, welke aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op over de diverse mogelijkheden.

Contacteer ons

Scooter verhuren horeca & toerisme
De elektrische scooter wordt steeds vaker ingezet als verhuurscooter. Speciaal voor de Horeca en Toerisme is er een mogelijkheid om een extra accupack te bestellen zodat je de Ecruiser de hele dag kunt verhuren en daardoor omzet verhogend is. In opdracht kunnen we ook de spatborden voorzien van huisstijlkleuren en/of logo zodat het een perfecte marketingstool is voor je bedrijf of instelling. Een kratje achterop om eventueel boodschappen te vervoeren dat kunnen wij ook regelen. Vraag naar alle mogelijke opties. 

RDW GOEDGEKEURD
BROM -SNORFIETS KENTEKEN

DRAAGBARE ACCU'S

OVERAL OPLADEN

GRATIS TESTRIT AAN HUIS -
TESTRIT  OP VERKOOPPUNT

SERVICE & ONDERHOUD
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

GRATIS BEZORGING 
M.U.V. DE WADDENEILANDEN

*Openingstijden Experience center Tholen
Dinsdag en zaterdag van 10:00 - 17:30
Testrit aan huis: woensdag, donderdag en vrijdag 

Experience center: Stevinweg 16, 4691 SM Tholen
Magazijn / Opslag: Stevinweg 20, 4691 SM Tholen

Email: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

elektrische scooters

Webwinkel Keur.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Wij hanteren 2 jaar garantie op onze scooters. 

*Voor onderhoud van uw Ecruiser kunt u ook bij uw plaatselijke tweewielerspeciaalzaak terecht. Onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.