Onze Ecruiser X1
is geschikt als
bedrijfsvervoersmiddel, verhuurobject en als promotie voertuig.

B2B

 

WILT U UW ONDERNEMING

EEN BOOST GEVEN?

WAAROM ECRUISER ?
 

€0,50 OPLAADKOSTEN PER 100 KM
BELASTING / SUBSIDIE VOORDEEL
RECHT OP SUBSIDIE VD OVERHEID
BRANDSTOF: 100% ELEKTRISCH
MILIEUBEWUST: 100% GROEN
ACTIERADIUS: 60 a 70 KM 
SNELHEID: X1 25 km/u -
Miku 45 km/u

PORTABLE ACCU LITHIUM ACCU
4 a 6 uur oplaadtijd

PRAKTISCH  ONDERHOUDSVRIJ

MIKU MAX = Std Uitgevoerd met cruisecontrol
 

TE KIEZEN IN HUISSTIJL

Ecruiser B2b

Zoveel mensen, zoveel meningen. En laat die bij ondernemers nou vaak nog eens extra uitgesproken zijn. 

Dat vinden wij alleen maar een pluspunt! Er is niemand die zo goed weet wat bij z’n bedrijf past als de ondernemer zelf. Dus waarom kiezen uit standaard modellen als je je ecruiser ook zelf kunt samenstellen?

De Ecruiser is zo opgebouwd dat hij volledig te customizen is, op basis van uw specifieke wensen.

 

Bepaal de toepassing en kies vervolgens de kleur en de accessoires die het beste aansluiten op uw huisstijl. Hoe ziet jouw elektrische scooter eruit? Wij zijn benieuwd !

Fiscaal aantrekkelijk

De 100% elektrisch aangedreven Ecruiser met Lithium-ion accu voldoet aan de eisen van milieu investeringen en komt daarmee in aanmerking voor belastingvoordeel. (bron Milieulijst van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO))


Ook een Ecruiser verhuren of verkopen?

Revolutionair, duurzaam, 100% elektrisch, groeiend product, hoge fun factor, eenvoudig te bedienen en omzet verhogend, dat is de Ecruiser.

Wil je extra inkomsten genereren en snel je investering terug verdienen dan is de Ecruiser x1 of Miku max het perfecte product voor jouw business!


Voor wie?
Scooterverhuur – Hotel – Horeca – Snackbar – Makelaarskantoor - Camping – B&B – Evenementen – Scooterwinkel – Vakantiepark – Thuiszorg –Schoonmaak bedrijven etc. In minder dan een maand kunt u uw investering terug verdienen (afhankelijk van verhuurfrequentie)

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

RDW Goedgekeurd

Draagbare Lithium-ion accu

Gratis proefrit

aan huis

All in garantie

Gratis bezorging

WILT U DEALER WORDEN?

DE VOORDELEN

Aantrekkelijke marges - State of the art design
Uniek Design - Publiekstrekker promo scooter

Reductie CO2 voetprint - Gunstige subsidies

Zeer weinig onderhoud vereist  - Onderdelen los

Oneindig veel Design mogelijkheden

Marketing tool - Kies uw Ecruiser in uw huisstijl !

Geen operationele en administratieve rompslomp

Elektrisch rijden is De toekomst  anno 2019

Slechts €0,50 oplaadkosten per 100 km
X1 : 25 km/u  Miku maxx: 45 km/u
Portable accu - Makkelijk verwisselbaar

Scooter verhuren – verdienmodel horeca & toerisme
De elektrische scooter wordt steeds vaker ingezet als verhuurscooter. Voor de horeca en toerisme biedt dit aantal aantrekkelijke kansen. Verhuur de elektrische scooter aan klanten of gasten en vergroot de klanttevredenheid. Bovendien genereert de verhuurscooter extra omzet.


Verhuuropties elektrische scooter
De aanschaf van een elektrische scooter is een duurzame en winstgevende investering. Zet hem in als verhuurscooter: klanten of gasten genieten van een fluisterstille rit door de stad of de natuur. Onze elektrische scooter rijdt met een snelheid van 25 km/h X1 of 45 km/h MIKU MAX en heeft een actieradius van 50 – 60 kilometer. Dankzij de brushless motor is de Ecruiser praktisch onderhoudsarm.

Met een verhuurprijs van €20 per uur (voorbeeld) is het mogelijk de aanschafprijs van de Ecruiser in minder dan een maand volledig terug te verdienen (afhankelijk van de verhuurfrequentie). Hierbij valt te denken aan

Verschillende verhuuropties:

Verhuur per uur, dagdeel of hele dagen;
Scooterverhuur aan toeristen, vakantiegasten en dagjesmensen;
Als extra service binnen de horeca en het toerisme. Steeds meer bedrijven stappen over op elektrisch rijden, iets dat we ook bij particulieren terugzien. Combineer deze twee zaken en verhuur de elektrische scooter van Ecruiser!
Bijvoorbeeld zoals onderstaande website.

Knipsel.PNG

Customize de X1 naar eigen wens! wees uniek

Heb je graag iets unieks? Customize zelf de kleuren combinatie zodat de Ecruiser perfect past bij jouw unieke smaak.
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Ecruiser in de kleuren van je bedrijf te kiezen. Tevens kun je het zadel naar wens samenstellen, van stiknaad tot materiaal en kleur.

Over de Ecruiser X1 & MIKU MAX
De Ecruiser X1 is verkrijgbaar met blauw kenteken en dus geen helmplicht. Voor de MIKU MAX (geel kenteken) geldt wel een helmplicht. Hierdoor is de Ecruiser X1 meer geschikt voor dagtochten en verhuur per uur. Mede ook omdat de X1 een twéé zitters is. Beide elektrische scooters zijn in verschillende kleuren leverbaar. Kies bij de X1 voor (gekleurde) spatborden met bedrijfslogo of eigen afbeelding en of tekst. Dit ziet er niet alleen professioneler uit, maar zorgt ook voor gratis bedrijfsreclame!

ZAKELIJK SCOOTER RIJDEN

Zakelijk elektrisch scooter rijden wordt steeds populairder.

Ecruiser.nl biedt een aantal mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een Ecruiser op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende financiële voordelen.

ELEKTRISCHE BEDRIJFSSCOOTERS

Er zijn ook prima mogelijkheden om bij u bedrijf standaard één of meerdere ecruisers voor algemeen gebruik in te zetten. Het gebruik van een elektrische scooter voor bijvoorbeeld verhuren, recreatie gebruik, een afspraak in de stad of klant- en leveranciersbezoek is een prima manier om de bedrijfskosten terug te dringen.

MARKETING TOOL

Wat denkt u hiervan, een Stoere elektrische scooter als rijdende reclamezuil voor uw bedrijf. Het kan eenvoudig bij ecruiser.nl want wij nemen u de complete zorg uit handen. Speciaal voor bedrijven heeft ecruiser.nl een unieke service, de promotiecruiser. Het is de manier om alle voordelen van een elektrische scooter te combineren met het op een originele manier promoten van uw bedrijf. U kunt dan denken aan bestickering en of kleuren combinaties passend in de huisstijl van uw bedrijf.

SUBSIDIE ? %

Als u de Ecruiser zakelijk aankoopt zijn ze volledig af te schrijven. Tevens is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om in aanmerking te komen voor een subsidie betreft het aankoop bedrag. Bijvoorbeeld: Indien u de Ecruiser zakelijk aankoopt voor woon-werk verkeer of u heeft een pizzeria en bezorgd pizza's aan huis dan heeft u recht op subsidie. Het subsidie bedrag is per gemeente afhankelijk, vraag dit daarom na bij uw eigen gemeente.

WILT U DE ECRUISER VERHUREN?

Heeft u een een camping, recreatie park of bijvoorbeeld een outdoor bedrijf? Heeft u dan al eens nagedacht om uw bezoekers te faciliteren met een super hippe, milieuvriendelijke en kostenbesparende Ecruiser? Ziet u het al voor u? (Voorbeeld) "Beleef een unieke ervaring met de Ecruiser elektrische scooter. Rijden door het prachtige Zeeuwse landschap, genieten van de frisse zeewind door uw haren en toeren door alle pittoreske dorpjes; En dat zonder storend motorgeluid en stinkende uitlaatgassen. Het kan! Bij Camping fun4all kunt u nu een dagje een stoere, milieuvriendelijke Ecruiser huren. Voor maar € 49,50 heeft u een hele dag scooter plezier."  Natuurlijk passen wij het Ecruiser-design aan op de huisstijl van uw bedrijf. U moet dan denken aan bestickering, kleuren van de kappen, frame en zadel design passend naar uw wens. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

OPVALLEN DOET U ZO

Kies welke Ecruiser het beste aansluit bij het imago en of huisstijl van uw bedrijf.

In overleg kan Ecruiser ook voor u de juiste bestickering ontwerpen m.b.t. uw logo, welke aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op over de diverse mogelijkheden.

Contacteer ons

Scooter verhuren horeca & toerisme
De elektrische scooter wordt steeds vaker ingezet als verhuurscooter. Speciaal voor de Horeca en Toerisme is er een mogelijkheid om een extra accupack te bestellen zodat je de Ecruiser de hele dag kunt verhuren en daardoor omzet verhogend is. In opdracht kunnen we ook de spatborden voorzien van huisstijlkleuren en/of logo zodat het een perfecte marketingstool is voor je bedrijf of instelling. Een kratje achterop om eventueel boodschappen te vervoeren dat kunnen wij ook regelen. Vraag naar alle mogelijke opties. 

RDW Goedgekeurd

Sterke Lithium-ion accu's

Gratis proefrit

aan huis

all in garantie

Gratis bezorging

Stevinweg 14: Showroom / Testrit locatie
Stevinweg 20: Service center / kantoor
4691 SM Tholen, Zeeland 
*Openingstijden Testrit locatie
dinsdag en zaterdag van 10:00 - 17:30

klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

elektrische scooters

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Wij hanteren 2 jaar garantie op onze scooters. 

*Voor onderhoud van uw Ecruiser kunt u ook bij uw plaatselijke tweewielerspeciaalzaak terecht. Onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Logo Groot.fw.png

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.