Tot wel €500,00 retour voor uw oude brandstofscooter

Helpt u ons mee Nederland steeds groener te maken en de C02 uitstoot te verlagen

INRUILEN ?

U wilt uw brandstof brommer of scooter inruilen ?
Geen "gezeur" aan uw deur, maar makkelijke en snelle afhandeling, direct een vrijwaring van het kenteken en mooie inruil deal! Je hebt de scooter van je dromen bij ons gevonden, maar nu zit je nog met je oude scooter. Geen probleem. Je kunt bij ons alle scooters inruilen, jong en oud. Het overeengekomen bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop van je nieuwe of gebruikte scooter. Is de scooter niet meer berijdbaar, dan kunnen wij deze ook ophalen. 
Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 48uur contact met u op.

Upload uw foto's hieronder

Wat hebben wij nodig?
Bij het inleveren van de oude scooter zorg je voor een compleet kentekenbewijs, deze bestaat uit de kentekencard en een 9-delige tenaamstellingscode. Wanneer je nog een oud papieren kentekenbewijs hebt is het van belang dat het kentekendeel 3 volledig aanwezig is, deze is ook wel genaamd overschrijvingsbewijs. Zodra deze aan ons zijn overhandigd zorgen wij direct voor een vrijwaringbewijs zodat de verzekering kan worden beëindigd.

 

Kentekenbewijs kwijt of niet compleet?
Indien je het kentekenbewijs of tenaamstellingscode kwijt bent kun je deze opnieuw aanvragen. Aanvragen kan via de website van de RDW. Op de website van de RDW kies je voor de optie ‘nieuw brommerkentekenbewijs aanvragen’. Vervolgens kun je kiezen voor een volledig nieuw kentekenbewijs of alleen een nieuwe tenaamstellingscode ( kosten: 1 euro). Heb je de meest recente kentekencard nog in bezit, maar ontbreekt de tenaamstellingscode. Kies er dan enkel voor om een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. Wanneer je je oude scooter voor sloop bij ons aanbied kunnen wij deze ook afmelden zonder kentekenbewijs. Je spaart dan de kosten voor de aanvraag uit, maar het kan zijn dat de restwaarde welke je ontvangt voor je oude scooter wel lager is.

RDW GOEDGEKEURD
BROM -SNORFIETS KENTEKEN

DRAAGBARE ACCU'S

OVERAL OPLADEN

GRATIS TESTRIT AAN HUIS -
TESTRIT  OP VERKOOPPUNT

SERVICE & ONDERHOUD
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

GRATIS BEZORGING 
M.U.V. DE WADDENEILANDEN

Stevinweg 16: Showroom - Experience center
Stevinweg 20: Magazijn / Opslag
4691 SM Tholen, Zeeland 


*Openingstijden Experience center Tholen
Dinsdag, woensdag en zaterdag van 10:00 - 17:30

Email: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

elektrische scooters

Webwinkel Keur.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Wij hanteren 2 jaar garantie op onze scooters. 

*Voor onderhoud van uw Ecruiser kunt u ook bij uw plaatselijke tweewielerspeciaalzaak terecht. Onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.