Wilt u een servicemedling aanmaken

Ben je niet tevreden over je Ecruiser? Of is je Ecruiser defect? We lossen het voor je op.

Niet tevreden? Wat vervelend om te horen. Wij zullen er alles aan doen om u wederom te voorzien van een glimlach op uw gezicht. 

Wij zien uw klacht en of opmerking als opbouwende kritiek om ons product en bedrijf optimaal te laten functioneren.


Mail onze klantenservice, stuur een email naar klantenservice@ecruiser.nl. Of vul het onderstaande formulier in.

Vermeld dan wel duidelijk uw ordernummer en de vraag omschrijving.
We helpen u graag verder met het vinden van de juiste oplossing.

Service melding

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ecruiser.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

.

Informatie indien u een online aankoop bij Ecruiser v.o.f doet.
U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De consument heeft de terugzend termijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Ecruiser v.o.f zijn voor de consument zijn eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product niet op naam gezet mogen worden tijdens de 14 dagen bedenktermijn. Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, schadevrij (Zie artikel 2.1,2.) en verpakking indien aanwezig aan de ondernemer geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u uitsluitend schriftelijk contact met ons opnemen via info@ecruiser.nl.

*Uitzondering herroepingsrecht - maatwerk, special designs en aankopen na proefrit.
Producten die voor de consument en of organisatie op maat worden gemaakt d.m.v. bijvoorbeeld: Logo's, kleuren, aanpassingen aan frame en exterieur vallen niet onder het herroepingsrecht. Indien u na een proefrit een weloverwogen aankoop doet is deze ook definitief. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na het sluiten van de overeenkomst zowel mondeling dan wel schriftelijk definitief.

 

Klik hier voor de Algmene Voorwaarden.

RDW GOEDGEKEURD
BROM -SNORFIETS KENTEKEN

DRAAGBARE ACCU'S

OVERAL OPLADEN

GRATIS TESTRIT AAN HUIS -
TESTRIT  OP VERKOOPPUNT

SERVICE & ONDERHOUD
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

GRATIS BEZORGING 
M.U.V. DE WADDENEILANDEN

*Openingstijden Experience center TholenDinsdag en zaterdag van 10:00 - 17:30 uur
Testrit aan huis: Iedere woensdag en vrijdag 

Experience center: Stevinweg 16, 4691 SM Tholen
Magazijn / Opslag: Stevinweg 20, 4691 SM Tholen

Email: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.