top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

4Kids

4Kids

Bij Ecruiser kunt u genieten van verschillende elektrische kindermotoren en zelfs een elektrische go-kart. Leer u kinderen op jonge leeftijd op een veilige manier te genieten van de gaafste elektrische kindermotoren. U kunt ook voor een elektrische kinder quad. Dit zijn cadeaus voor uw kind waarmee u gegarandeerd een lach op hun gezicht zal toveren. Met ons aanbod elektrische kindermotoren en quads heeft u keuze om de beste elektrische motor voor uw kind te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om met de elektrische quads te scheuren over de crossbaan of over een verharde weg met onze elektrische motoren en go-karts.

Elektrische kindermotors bij Ecruiser

Een van de doelen van Ecruiser is het zo goed mogelijk ondersteunen van onze klanten. Hierbij kunt u denken aan de juiste begeleiding en tips bij uw keuze voor een van onze elektrische kindermotors. Hierom bieden wij ook een testrit aan bij onze elektrische kindermotors. Zo kunt u zelf bepalen wat de beste elektrische kindermotor is voor uw kind. Ook staat Ecruiser klaar voor het onderhoud van uw elektrische kindermotoren. Dit kunnen wij zelfs in 88% van de gevallen aan huis uitvoeren. Bestel daarom uw elektrische kindermotor bij Ecruiser.

Andere elektrische scooters bij Ecruiser

Zijn elektrische kindermotors toch niet wat u zoekt? Hiernaast hebben wij bij Ecruiser nog verschillende andere e-motorcycles in ons assortiment. U kunt erop rekenen dat u bij ons een e-bike vindt van de beste merken. Hebben wij ook verschillende soorten, vormen en maten elektrische scooters, elektrische motoren of e-bikes. Zo kunt u altijd een de juiste elektrische motor of scooter vinden voor jou! Heeft u vragen over onze kindermotoren of een van onze andere producten? U kunt altijd gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Bij Ecruiser hebben wij een team van experts dat klaarstaat voor al uw vragen. Voor de beste klantenservice en de beste e-scooters bent u bij Ecruiser aan het juiste adres.

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page