top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Cafecruiser | M.Groen RVS

11647
€3.099,00
2000-3000Watt | 20-30-45Ah accu | All-in afleverbeurt | 2jaar garantie | Onderhoud aan huis
Op voorraad
1
Productgegevens

De Cafecruiser M.Groen custom paint

Let op wordt niet direct uit doos verkocht. Wij leveren al onze e-scooters rijklaar en zijn standaard voorzien van onze all-in afleverbeurt. Dat is de zekerheid van Ecruiser! voor meer informatie bekijk de pagina waarom ecruiser . De Cafecruiser wordt standaard geleverd met een accu oplader, spiegel set, handleiding, kenteken en Ecruiser all in afleverbeurt:

Getoond product bevat:
Custom paint: Matt Pine Green


All-in afleverbeurt

Uw Cafecruiser wordt met alle zorg voor u geassembleerd. De elektronische scooter wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker gerammel van deze stekkerscooter in elektra bak te voorkomen. Bij Ecruiser staat duurzaamheid en veiligheid centraal. Daarom maken we iedere scooter spatwater dicht d.m.v. af lijmen van alle stekker units. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens extreme regenbuien. Als finishing touch wordt er een testrit door één van onze monteurs gedaan om de werkzaamheid van het voertuig te controleren.

Kenmerken Cafecruiser
De Cafecruiser kenmerkts zich door zijn uitstekende rijd eigenschappen, extreme looks en extreem comfortabel rijcomfort. Door de ergonomische rugsteun ervaar je een ondersteunend gevoel tijdens lange ritten. De go ape handle bars zijn in een comfortabele hoek voor de klant af te stellen. Hierdoor kunnen zowel lange als kortere mensen op deze stevige harley scooter rijden. De E-scooter ofwel ebrommer manoeuvreert zich geweldig door bochten landweggetjes en stadsgebieden. De elektrische scooter/escooter is voorzien van een Li-ion accu. De accu is draagbaar en kun je dus overal opladen. Thuis, in de schuur, op het werk van op school.

Draagbare lithium-ion accu

Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je Cafecruiser elektrische snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je Ecruiser halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De slimme accu lader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. U heeft de keuze voor de standaard 20Ah, 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kunt extra veel Co2 vrije kilometers cruisen.

Wat is het verschil tussen 2000Watt en 3000Watt?
Het grootste verschil tussen de 2000watt en de 3000watt variant is het koppel van de motor.
In acceleratie merkt u niet echt een groot verschil. Maar wanneer u een heuvel op rijdt zal u met een 3000watt variant meer snelheid behouden vanwege het hogere koppel.


Zorgeloos cruisen
Alle bekabeling en elektronica wordt vermeld nagekeken en spat waterdicht af geseald. Dit is niet gebeurd tijdens regenbuien of wasbeurten. Tevens wordt het bak voorzien van geluidsisolerende & brandwerende schuim om stekker gerammel tijdens het rijden te voorkomen.

RDW goedgekeurd wordt Incl. Kenteken en tenaamstellingsdocument geleverd!

Onderhoudspakketten - Garantie en Onderhoud
Elke E-scooter van E-bike heeft standaard 2 jaar garantie. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening. Om garantie te kunnen claimen moet elke onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je eraan houdt, dan kun je garantieen

Voordeel van onze onderhoudspakketten
Met onze onderhoudspakketten kun je alle kosten afdekken. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn, en wat je ervoor terugkrijgt. Hierdoor koop je 100% service vooraf in, en loop je achteraf niet tegen onverwachte kosten aan. Zowel de onderhoudsen als het vervangen van defecte onderdelen die onder garantie vallen worden uitgevoerd dus zekerheden.

Waarom tijdig onderhoud laten
starten Vooral de eerste 2 beurten zijn van groot belang. Tijdens een service/onderhoudsbeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling, en worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen op deze manier kan de werking gegarandeerd worden en blijft de garantie van kracht.

Voorwaarden en uitzonderingen
Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak voor de servicebeurten. Een afspraak maken kan zowel via e-mail als telefoon. De pakketten zijn maximaal 2 jaar geldige aanschaf, en alleen te gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe brommer of scooter. Je kunt alleen een onderhoudspakket verwijderen als particulier. Bedrijven kunnen hier geen gebruik van maken.

SPECIFICATIES:

Motorvermogen 60V 2000-3000 Watt borstelloos
Max koppel 72Nm
Ingangsspanning AC140 – 220 Volt
Enkele zit Incl. rugsteun
Max belastbaar gewicht 215kg op het frame
Oplaadkosten €0,50 per 2* opladen
Actieradius: 60, 80 of 110
snelheid: 25 km/u
Accupack 20Ah, 30Ah of 45Ah
Acculader Slimme lader 4.0
Stuurslot Bedientbaar via het stuur
Dubbele schokbrekers Voor + achtervering
Max klimhoek +/- 32c helling
Remweg bij 20 km/uur 1,2 meter droog wegdek
Hydraulisch remsysteem voor 2 remklauwen achter 1 remklauw
Alarmsysteem Incl. afstandsbediening
Keyless activate Zonder sleutel activeren
Geen helmplicht M.u.v. ring Amsterdam
RDW goedgekeurd Geleverd met kenteken
Garantie 2 Jaar

Product details:

Afmeting 212 L x 97 B x 115 H cm
Wielbasis 154 mm
Zithoogte 68 cm
Rijdhoogte
28 cm van de grond
Rijklaar gewicht 96kg, excl. Accu
Demontabel stuur Gemakkelijk vervoeren in uw caravan

Informatie Nederlandse klanten:
Onze escooters worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
U ontvangt bij levering van het tenaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tenaamstellingsdocument en uw rijbewijs kunt u bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter op naam zetten. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij elke verzekeraar met een scooterverzekering de escooter verzekeren, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
u ontvangt bij levering het certificaat + gegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter uitschakelen voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u een scooter afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.
EZ-Chopper, Escooter Nederland, Hl6.0, hl6, echopper 6.0, Ez-chopper, EZ, Chopper, Elektrische harley, E-brommer, E-bromfiets, Elektrische scooter, Interational, Escooter international, Luqi, Luqi scooter, BAtterylabs accu, Fast&furious, Furious fast, fast furious, voordeelscooter, voordeel scooters, electric scooter, Fietstra, XCW, Welectric, voltes, volt scooter, E-rebel, Groene scooter, groene scoeter, groene e-scooter, ddjd, DJDD, DJJD, DJD, GTS, GTS benelux

Bewaar dit product voor later

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page