Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Doohan Idou | Black

11651
€1.799,00
Compact | Wendbaar | Futuritisch | 26Ah
Op voorraad
1
Productgegevens

Doohan iDou

De Doohan Idou is een wenbaar en praktisch voertuig. De E-scooter is in alle omgevingen toepasbaar. In de Doohan iDou zie je bepaalde kenmerken van oudere brommers terwijl het toch een heel innovatief model is met een eigen gezicht én een 1500Watt Bosh elektromotor. Je kunt nu de voordelige Doohan iDou kopen en snel genieten van de toekomst in snor- en bromscooters.

Doohan iDou

Zelfs als je in deze eeuw bent geboren dan ken je vast wel de Puch en Tomos modellen. Het waren compacte brommer niet duur of overdreven luxe maar ze reden als een treintje. De Doohan iDou is gebaseerd op deze modellen een voegt er een futuristische look aan toe. Net zoals we gewend waren van die oudere modellen is de Doohan iDou opvallend goedkoop in aanschaf. Zeker gezien het feit dat het een elektrische scooter betreft. Laden is veel goedkoper dan tanken en die lekker stille motor maakt iedere rit een genot.

Het model van de iDou is zeker bijzonder om te zien met een opvallende voorzijde en een zadel dat meer lijkt op een stoel. In de basis is plaats voor de accu die in twee types leverbaar is. De wielen zijn groter dan bij de retro scooters en stadscooters wat zorgt voor een prettige wegligging en een uitstekende wendbaarheid. Met een andere kleur ziet deze e-scooter er compleet anders uit. Naast een primaire kleur zijn er details in een tweede kleur wat het geheel helemaal compleet maakt. Kortom, alles op deze elektrische scooter is tot in de puntjes afgewerkt.

Kenmerken Doohan iDou

Je kunt de Doohan iDou kopen in 25 km/u en 45 km/u uitvoering. In beide gevallen is een rijbewijs voor scooters verplicht. Met de 25 km/u uitvoering mag je rijden zonder helm tenzij anders aangegeven. De prijs voor de snellere uitvoering is hetzelfde. Er ligt standaard een accu in waarmee je ongeveer 40-50 kilometer kunt afleggen. In de stalling kun je de batterij eenvoudig opladen via het stopcontact. Volledig opladen duurt 5,5 uur. Dit zijn de voornaamste kenmerken van de Doohan iDou:

  • Snorscooter (25 km/u) of bromscooter (45 km/u)
  • 1500 Watt elektrische motor
  • Standaard accu actieradius 40 km
  • Schijfrem voor en achter
  • Belastbaar tot 154 kilo

Met een maximale belastbaarheid van 154 kilo.

Doohan iDou kopen

Ben je na het lezen van alle informatie overtuigd en wil je de Doohan iDou kopen? Een goede keuze, kijk zeker even naar de opties die je bij Ercruiser kunt bestellen. Zo kun je dit model uitbreiden met een windscherm, kettingslot,of bestel er een ketting bij. Als je vragen hebt over alle mogelijkheden neem dan gerust even contact met ons op. Vergeet ook niet om een WA-verzekering af te sluiten.

Afmetingen 1510mm x 460mmm x 745mm
Zithoogte 650mm
Wielbasis 1320mm
Gewicht leeg 54kg
Maximum totaal gewicht 156kg
Type motor Naafmotor
Batterij 48V 26Ah (optioneel 2e accu mogelijk 26Ah)
Voorwiel 80/700-13
Achterwiel 110/70-13
Maximaal Vermogen 1.5Kw
Actieradius 25km/h* 20Ah:60km 40Ah:120km
Actieradius 45km/h* 20Ah:40km 40Ah:80km
Laadcycli >1000
Oplaadtijd 5 uur
* Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kg, in perfecte weersomstandigheden.
Informatie Nederlandse klanten:
Onze elektrische scooter worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B). U ontvangt bij levering het tennaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tennaamstellingsdocument en uw rijbewijs kunt u bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter/ebrommer op naam zetten. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de escooter verzekeren, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter/elektrische brommer registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Bewaar dit product voor later

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN