top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

E-Odin 2.0 - 100km/h

E-Odin 2.0

Onze E-Odin, ook wel bekend als E-odin 2.0, E odin en E odin 2.0 is alles behalve een standaard e-bike. De E-Odin 2.0 is een e-motorcycle met een uniek design. De elektrische chopper is ontworpen door de Chinese fabrikant Dayi Motor. Zij hebben ook de e-motorcycle de passende naam Odin gegeven. Met een E-Odin 2.0 haalt u een veelzijdige e-motorcycle in huis. De motor is uitermate geschikt voor woon-werkverkeer en is ook een compact. Ook is de E-Odin 2.0 beschikbaar in verschillende kleuren. Bekijk daarom ons aanbod en bestel uw E-Odin 2.0 gemakkelijk online.

E-Odin 2.0 bij Ecruiser

Bij Ecruiser denken wij aan onze klanten en willen wij onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun keuze voor een Elektrische motor. Om deze reden kunt u bij ons ook eerst een testrit inplannen voor uw E-Odin 2.0. Zo kunt u zelf de E-Odin 2.0 ervaren en hieruit een onderbouwde keuze maken. Hiernaast kunt u voor het onderhoud van uw E-Odin 2.0 ook bij ons terecht. In 88% van de gevallen kunnen wij onderhoud zelfs aan huis uitvoeren. Twijfel daarom niet meer en bestel je E-Odin 2.0 bij Ecruiser.

Andere Echoppers bij Ecruiser

Ben je toch naar iets anders op zoek dan onze E-Odin 2.0? Bij Ecruiser hebben wij nog veel meer e-motorcycles in ons assortiment. Zo hebben wij verschillende e-motercycles van de beste merken. Bij Ecruiser hebben wij e-bikes in verschillende vormen, kleuren en voor verschillend gebruik. Hierdoor heeft u genoeg keuze om de juiste e-motorcycle voor u te vinden. Heeft u vragen over een van onze e-motorcycles of onze E-Odin 2.0? Neem in dan vooral contact op met ons. Wij hebben een team met experts dat klaar staat om u te helpen. Kies daarom voor de beste klantenservice en de beste e-motercycles voor een aankoop bij Ecruiser!

E-Motorcycle
E-Odin Black
E-Odin Black
€5.999,00
E-Odin Black
Max speed 105km/h | 210 km actieradius | 2jaar garantie
E-Motorcycle
E-Odin Blue
E-Odin Blue
€5.999,00
E-Odin Blue
Max speed 105km/h | 210 km actieradius | 2jaar garantie
E-Motorcycle
E-Odin Red
E-Odin Red
€5.999,00
E-Odin Red
Max speed 105km/h | 210 km actieradius | 2jaar garantie

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page