top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

E-bikes

E-Bikes

Steeds meer mensen genieten van het gemak van een e-bike of een elektrische fatbike. De stijging in populariteit van deze e-bikes is te verklaren door het grote aantal voordelen wat deze elektrische fietsen met zich meebrengen. Wij hebben een paar van deze voordelen overzichtelijk voor u hieronder in een rijtje gezet:

  • U kunt in korte tijden grote afstanden afleggen. Met een e-bike kunt u grotere snelheden behalen dan met een traditionele fiets. Hierdoor bent u sneller op u bestelling.
  • U komt niet meer vermoeid en bezweet aan bij uw bestemming. Fietsen met een e-bike kost u minder moeite en energie waardoor u met minder moeite grotere afstanden kan afleggen.
  • Geniet van lage oplaadkosten. Als u ervoor kiest om de e-bike te gebruiken in plaats van de auto bent u ook nog voordeliger uit. Een accu opladen van een e-bike kost namelijk maar tussen de 14 en 28 cent.
  • U heeft veel keuze uit e-bikes. E-bikes worden steeds populairder en hierdoor heeft u ook steeds meer keuze. Ook bij Ecruiser hebben wij een ruim aanbod van de beste e-bikes. Denk hierbij aan Vintage Cruisers, Urban Fat-bikes en nog veel meer
  • E-bikes zijn ook nog duurzaam. Fietsen wordt makkelijker en hierdoor wordt de keuze voor de e-bike sneller gemaakt dan het pakken van de auto. Zo help je per rit op uw e-bike mee om uitlaatgassen te verminderen.

Een e-bike bij Ecruiser

De keuze van een e-bike kan lastig zijn. Daarom proberen wij bij Ecruiser onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze keus. Wij helpen u met deze keuze door het geven van verschillende tips bij u keuze en u kunt altijd een testrit aanvragen voor uw e-bike. Zo kunt u onderbouwd uw keuze maken voor een e-bike door zelf te ervaren hoe deze rijdt. Wij stoppen niet met het ondersteunen van onze klanten na hun aankoop. Ook voor onderhoud aan uw elektrische fiets kunt u terecht bij ons. Deze kunnen wij in 88% van de gevallen zelfs direct aan huis uitvoeren. Bestel daarom uw e-bike vandaag nog bij Ecruiser.

Andere elektrische vervoersmiddelen

Zoekt u toch een ander vervoermiddel dan een van onze e-bikes? Bij Ecruiser hebben wij een ruim assortiment van de beste elektrische vervoersmiddelen. Hierbij kunt u denken aan de beste e-bikes, e-scooters en e-motorcycles. Uiteraard zijn al onze producten van de beste merken waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve hoogstaande producten. Door dit grote aanbod heeft u genoeg keuze om de juiste e-bike of e-scooter te vinden voor u. Zijn er nog ergens onduidelijkheden over of heeft u vragen over onze elektrische fietsen? Neem in dat geval gemakkelijk contact op. Ons team van experts zal u helpen met al uw vragen. Voor de beste service en e-bikes kiest u voor Ecruiser!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page