03332129-be29-467a-b459-80b0d5e1ca51_edited.jpg

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. Kies bij betaalopties tijdens stap 3 in uw winkelmand voor 50/50 deal.

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Echopper 2.0

Staat de Echopper 2.0 binnenkort voor uw deur?

De Echopper 2.0 geleverd door Ecruiser® is misschien wel de ideale elektrische scooter voor u! De elektrische scooter neemt u overal makkelijk mee naar toe en kenmerkt zich door uitstekende rijeigenschappen, extreme looks en fijn zitcomfort. Daarbij is de Echopper 2.0 verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en kunt u deze elektrische scooter helemaal customizen naar uw wensen!

Customize en design jouw Echopper 2.0!

U kan uw Echopper 2.0 helemaal customizen en designen naar uw wensen. In ons Echopper 2.0 assortiment kunt u kiezen tussen verschillende kleuren en designs. Mocht u nog speciale wensen hebben voor de kleur, kunt u dit gemakkelijk bij ons aangeven. Dat is niet het enige wat u kunt customizen. Ook uw wensen voor het soort accupack, acculader en snelheid van de e-scooter kunt u aan ons doorgeven. Wilt u de Echopper 2.0 nog meer uitbreiden dan kan dat met een telefoonhouder, GPS systeem en ART kettingslot. Zo creëren wij samen met jou de Echopper 2.0 van uw dromen!

Voordelen van de Echopper 2.0

De Echopper 2.0 heeft vele voordelen en is een echte musthave als het gaat om scooters. De elektrische scooter is super duurzaam ten opzichte van een normale brandstof scooter. U betaalt namelijk maar €0,50 cent per 100 km wat gelijk staat aan 2 oplaadbeurten. Bovendien kunt u deze scooter overal opladen en stopt deze accu automatisch met laden zodra die vol is. De accu kunt u tevens ook overal mee naartoe nemen door het draagbare gewicht.

Stel nu uw nieuwe Echopper 2.0 samen!

Bespaar met de zuinige Echopper 2.0 en draag bij aan een beter milieu. Kies een kleur, design en selecteer uw wensen en rijdt binnenkort van A naar B in stijl. Er staan vele Echopper 2.0 modellen van Ecruiser® te wachten op onze website. Stel de Echopper 2.0 samen en bestel gemakkelijk online!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN