top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Echopper M2

Dubbel plezier met de Echopper M2

Niet alleen, maar samen cruisen op de Echopper M2? Dat kan, want deze stoere e-scooter is geschikt voor 2 personen! De Echopper M2 heeft een stoere en futuristische look en kenmerkt zich door zijn uitstekende rijeigenschappen, een extra lang zadel en fijn rijcomfort. De elektrische scooter is verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren en u kunt hem customizen naar wens. Neem een kijkje bij het aanbod om de designs te bekijken!

Customize uw Echopper M2!

De Echopper M2 kunt u helemaal personaliseren naar uw wensen! U kunt de Echopper M2 bestellen in de 2000 watt en 3000 watt versie voor de gewenste snelheid. Ook de accupack, acculader en kentekenregistratie kunt u personaliseren. Wilt u de Echopper M2 uitbreiden dan kan dat ook! U kunt een telefoonhouder, custom plastidip, beschermhoes XL, GPS systeem en een ART kettingslot toevoegen. De onderdelen van de Echoppper M2 zijn overigens ook los verkrijgbaar en kunnen daarom ten alle tijden vervangen worden.

Voordelen van de Echopper M2

De Echopper M2 ziet er misschien uit als een harley motorfiets, maar is vele malen zuiniger. Bovendien is deze editie ook wat ruimer en dus geschikt voor 2 personen. De accu heeft een draagbaar gewicht en kan daardoor overal opgeladen worden. De kosten voor het opladen van de accu bedragen slechts €0,50 cent per 100km en door het slimme laadsysteem stopt de accu automatisch met laden zodra die vol is. Heeft u zonnepanelen? Dan is het opladen zelfs helemaal gratis.

Stel uw eigen Echopper M2 samen!

Al een beetje zin gekregen om alleen of samen te cruisen op de Echopper M2? Dat is volkomen te begrijpen, want deze elektrische harley brengt u van A naar B in stijl. Maak je eigen stoere Echopper M2 eenvoudig bij ons en bestel online bij Ecruiser®!

Uitgelichte producten

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page