top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Ecruiser X1

De stoere Ecruiser X1 online bestellen

De Ecruiser X1 is er voor iedereen! De elektrische scooter kenmerkt zich met brede stoere banden, een robuuste constructie en een uitstekend rijcomfort. De brede banden zorgen voor een kortere remweg, waardoor je ook off-road nog comfortabel onderweg kan. De Ecruiser X1 is ideaal om je gemakkelijk mee te verplaatsen en is zowel geschikt voor particulier evenals bedrijfsdoeleinden. Bovendien is deze e-scooter verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je hem helemaal personaliseren naar wens.

Dit bevat uw Ecruiser X1

De Ecruiser X1 bestaat uit verschillende onderdelen die de e-scooter een stoere, robuuste uitstraling geven. De elektrische scooter heeft een draagbare accu, een LED display en 225 tubeless phat tire. Bovendien is de Ecruiser uitgerust met een alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en een USB oplaadpunt onder het zadel voor uw smartphone. Ook heeft de e-scooter dubbele schokdempers wat het rijcomfort bevorderd. Tevens zijn alle onderdelen ook los verkrijgbaar, zodat u gemakkelijk uw e-scooter kunt repareren of losse onderdelen kunt vervangen. Mocht u zich liever geen zorgen willen maken om het onderhoud dan bieden wij ook extra onderhoudsbeurten aan.

Customize en design uw Ecruiser X1

Maak uw Ecruiser X1 helemaal naar uw smaak door te kiezen uit verschillende kleuren en prints voor het frame of kappen set. Het zadel kan ook naar wens worden gemaakt, met keuze uit het stiknaad, materiaal en kleur van de zadel. Verder kunt u zelf het accupack, de snelheid, de gewenste slimme acculader kiezen. Tevens kunt u de Ecruiser X1 verder nog uitbreiden met allerlei accessoires, zoals een telefoonhouder, ART kettingslot, GPS systeem, spiegelsets, opbergtassen en meer.

Voordelen van de Ecruiser X1

De 100% elektrische scooter Ecruiser X1 is duurzaam en super zuinig! De accu is draagbaar en daardoor overal oplaadbaar. Per 100 km betaalt u €0.50 cent aan elektriciteitskosten. De Ecruiser X1 heeft plek voor een tweede accupack in de bodem bak en daardoor kun je met twee portable accu’s zelfs tot 180 km rijden.

De Ecruiser X1 voor uw bedrijf

Heeft u scooters nodig voor uw bedrijf? Daar is de Ecruiser X1 uitermate geschikt voor. De Ecruiser X1 is duurzaam, rijdt lange afstanden en heeft verschillende opbergmogelijkheden. U kunt de Ecruiser X1 zelfs personaliseren in de kleuren van uw bedrijf.

Stel uw eigen ecruiser X1 samen!

De veelzijdige Ecruiser X1 beschikt over vele voordelen voor zowel zakelijk als particulier. De elektrische scooter is het ideale voertuig om overal mee te komen. Stel gemakkelijk uw unieke Ecruiser X1 online samen.

Uitgelichte producten

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page