03332129-be29-467a-b459-80b0d5e1ca51_edited.jpg

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. Kies bij betaalopties tijdens stap 3 in uw winkelmand voor 50/50 deal.

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Energica motorcycles

Behaal topsnelheden met de Energica EGO

De Energica EGO heeft een krachtige motor en maakt deze e-motorcycle zeker gelijkwaardig aan een brandstof motor model. Heerlijk racen of een lange roadtrip? Dat is allemaal mogelijk op de Energica EGO e-motor. Je kunt deze elektrische motor herkennen aan zijn extreme koppel, sportief rijdcomfort, extreme acceleratie en stoere looks. Bekijk het Energica EGO assortiment en ontdekt de ongekende acceleratie en kracht van deze elektrische motor!

Een custom Energica EGO samenstellen

Wij maken de Energica EGO helemaal volgens jouw wensen bij Ecruiser®. Kies uit een van de stoere designs en kleuren te vinden in het Energica EGO assortiment. Daarnaast is er de mogelijkheid om een custom zadel op de e-motor te laten plaatsen. Breid de Energica EGO nog verder uit met een toffe helm. Wij maken je Energica EGO vervolgens helemaal rijklaar en dan kun je hem laten bezorgen of bij ons af komen halen. Zo heb jij een custom Energica EGO voor je deur.

De voordelen van de Energica EGO

Wie had gedacht dat een elektrische motor zoveel kracht en nog vele andere voordelen zou hebben? De Energica EGO maakt dit allemaal waar! Met deze e-motor behaal jij snelheden tot wel 240 km/h met een actieradius van 150 km. Hier kun je dus lange afstanden mee afleggen. Bovendien staan er laadpalen verspreid door heel Nederland, waardoor deze e-motor perfect geschikt is voor een heerlijke roadtrip. Benzinekosten kun je lekker uit je hoofd zetten, want deze elektrische motor kost slechts € 0,60 cent per 120 km. Als je oplaadt bij zonnepanelen is dit zelfs geheel gratis. Natuurlijk kunnen we de fantastische features, zoals de Lcd-display, HQ-Led motion, instelbare vering en brembo remsysteem niet vergeten.

Een Energica EGO online bestellen

Lange afstanden afleggen, ongelofelijke snelheden maken op een duurzame wijze? De Energica EGO is de perfecte match voor jou. Wil jij alvast de kracht proeven van deze fantastische e-motor. Boek dan een testrit bij ons experience center in Tholen. Wie weet heb jij binnenkort deze indrukwekkende machine de Energica EGO voor je deur staan!


DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN