top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

HL3.0s Goblin RVS edition

11585
€3.395,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De HL3.0s Custom Goblin > Matt black RVS

Omschrijving:
Custom achter spatbord > Goblin style
Custompaint > Matt (Satin) zwart
Verlaagd stuur
Custom zadel: Zwart + groene bies
Kentekenplaathouder side mout
Verlichting onder het zadel gemonteerd

De HL3.0s cruiser

Let op wordt niet ! direct uit doos verkocht. Wij leveren al onze e-scooters standaard met onze all in afleverbeurt. Dat is de zekerheid van Ecruiser! De HL3.0s is nu standaard met een verlengd custom zadel.

De nieuwe HL3.0s zits, is state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Nu ook voor de particuliere markt. Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de HL3.0s de wedergeboorte van de klassieke scooter en presenteert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit. Met zijn grove banden en sportief profiel is het een echte cruiser. Wil jij ons helpen Nederland steeds groener te maken, boek dan nu een testrit aan huis.

All-in Afleverbeurt
Uw HL3.0s wordt met alle zorg voor u geassembleerd. De elektronische scooter wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker gerammel van deze stekkerscooter in elektra bak te voorkomen. Bij Ecruiser staat duurzaamheid en veiligheid centraal. Daarom maken we iedere scooter spatwater dicht d.m.v. af lijmen van alle stekker units. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens extreme regenbuien. Als finishing touch wordt er een testrit door één van onze monteurs gedaan om de werkzaamheid van het voertuig te controleren.

Kentekenregistratie: Indien u voor de bromfiets uitvoering kiest, dienen wij de HL3.0s om te keuren bij het RDW. Hierdoor zal de levertijd +/- 1a2 weken langer duren.

Over zand en bospaden cruisen? Bekijk deze youtube video.


Het rijden met de 100% elektrische Ecruiser heeft vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren, voor zowel de portemonnee als het milieu. Zo is de Ecruiser superzuinig met nog geen €0,50 elektriciteitskosten per

2* opladen dan de €7,- bij een conventionele scooter. Tevens heeft hij praktisch geen onderhoud, enkel de remblokken en accu dienen zo nu en dan eens vervangen te worden.

Aflevering
Iedere Ecruiser scooter wordt met een handleiding geleverd zodat je iedere vraag betreft de e-scooter gemakkelijk kunt vinden. Deze handleiding is tevens voorzien van een onderhoud schema en beurten notulen. RDW goedgekeurd Incl. Kenteken en tenaamstellingsdocument + GRATIS thuisbezorgd.

Motor vermogen 60V 3000 Watt Brushless
Max koppel 96Nm
Input voltage AC110 – 220 Volt
Dubbel zit
Max belastbaar gewicht 200kg op het frame
Oplaadkosten €0,50 per 2 oplaadbeurten
Actieradius: 50
Snelheid: 25 km/h
Accupack 20Ah
Acculader Slimme lader 4.0
Stuurslot Bedienbaar via het stuur
Dual schokbrekers Voor + achtervering
Max klimhoek +/- 29c helling
Remweg bij 20 km/uur 1,2 meter droog wegdek
Hydraulisch remsysteem voor 1 remklauw/achter 1 remklauw
RDW goedgekeurd Geleverd met kenteken
Garantie 2 Jaar

Informatie Nederlandse klanten:
Onze elektrische scooter worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B).
U ontvangt bij levering het tennaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tennaamstellingsdocument en uw rijbewijs kunt u bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter/ebrommer op naam zetten. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de escooter verzekeren, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter/elektrische brommer registreren voor een A-Kenteken (Geen rijbewijs verplicht) of B-kenteken (Rijbewijs verplicht). Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Bewaar dit product voor later

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page