top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

HL3.0s

De krachtige 3000Watt HL3.0s online bestellen

De HL3.0 heeft een krachtige, robuuste uitstraling en brengt u gemakkelijk op weg. De elektrische scooter gaat tot 51 km/h en heeft door zijn brede banden een goede wegligging op zowel asfalt evenals bos en zandpaden. De HL3.0 heeft een aantal modellen en kunt u personaliseren naar wens.

Dit bevat uw HL3.0s

De HL3.0 verkrijgt zijn stabiele rijeigenschappen door een aantal onderdelen waar de e-scooter standaard van voorzien is. De HL3.0s komt met een draagbare li-ion accu, hydraulische remmen, een LCD display en zwarte/RVS velgen, een alarmsysteem incl. afstandsbediening en stuurslot. Bovendien heeft de elektrische scooter een degelijke achtervering wat zorgt voor een comfortabele zitting. Tevens zijn de onderdelen van de HL3.0 los verkrijgbaar, waardoor je deze bijvoorbeeld bij schade gemakkelijk kunt vervangen.

Customize uw HL3.0s

U kunt de GTS 3.0 personaliseren naar wens. Kies zelf uw acculader en de snelheid van de scooter. Daarbij kunt u de GTS 3.0 nog aanvullen met allerlei accessoires, zoals een bagagekoffer, telefoonhouder, GPS systeem, beschermhoes, ART kettingslot en meer.

Voordelen van de HL3.0s

De HL3.0 heeft een stoere, robuuste uitstraling met een krachtige batterij. Dit maakt de e-scooter erg zuinig en duurzaam ten opzichte van een conventionele scooter. De 100% elektrische scooter heeft namelijk zo’n 80% minder onderhoud nodig dan een brandstofscooter. De accu is draagbaar en kan overal opgeladen worden voor maar €0,50 cent per 100 km. Als u thuis zonnepanelen heeft is dit zelfs helemaal gratis.

Comfort en Veiligheid van de HL3.0s

De HL3.0s is ontworpen met het comfort en de veiligheid van de bestuurder in gedachten. De scooter heeft een grote, comfortabele stoel die beschikbaar is in een twee rijders en een rijder, en een ruim voetsteun gebied. Het veersysteem van de scooter is ook uitstekend, waardoor een soepele rit zelfs op hobbelige wegen mogelijk is. De Ecruiser heeft daarnaast een draagbare accu, stuurslot en LCD-display. Bovendien heeft de HL3.0s een hydraulisch dubbele zuiger remsysteem, wat zorgt voor een uitstekende remkracht en jouw veiligheid garandeert.

Stel uw eigen HL3.0s e-scooter samen

De HL3.0s is een echte cruiser rijdend op groene energie. De e-scooter brengt u door weer en wind overal naartoe. Een van de beste dingen aan de HL3.0s is dat het zeer aanpasbaar is. Je kunt eenvoudig jouw eigen HL3.0s E-scooter online maken door jouw voorkeurskleur, batterijcapaciteit en andere accessoires te selecteren. De HL3.0s is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood en zwart, waardoor je degene kunt kiezen die het beste bij jouw stijl past.

Uitgelichte producten

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page