top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

HL4.0s

De sportieve HL4.0s online bestellen

DeHL4.0s is de grotere versie van de HL3.0s en is daarom ook geschikt voor 2 personen. De HL4.0s is ideaal voor het samen of alleen cruisen naar werk, school of gewoon om lekker mee rond te touren. De elektrische scooter heeft grove banden en een sportieve uitstraling. De e-scooter heeft daarom een goede wegligging op zowel asfalt evenals bos en zandpaden.

Dit bevat uw HL4.0s

De sportieve uitstraling en stabiele rijeigenschappen heeft de HL4.0s te danken aan een aantal onderdelen waar de e-scooter van is voorzien. Bij aanschaf van de HL4.0s krijgt u een draagbare li-ion accu, een HQ LED koplamp, een 2000 watt motor en semi off-road banden. Bovendien beschikt de e-scooter over een degelijke achtervering wat zorgt voor een comfortabele zitting.

Customize uw HL4.0s

Stel uw eigen HL4.0s samen met de customize opties in onze shop. Bij ons kiest u onder andere uw eigen snelheid van de scooter en acculader. Bovendien kunt u de e-scooter nog uitbreiden met een telefoonhouder, GPS systeem, ART kettingslot en een helm.

Voordelen van de HL4.0s

Deze 2 zits HL4.0s is de ultieme all-terrain e-scooter. De accu kunt u overal opladen en mee naartoe nemen door zijn draagbare gewicht. Ook kost het opladen slechts €0,50 cent per 100 km. Dit is zelfs gratis als u zonnepanelen thuis beschikt. Met een volle accu kunt u zo’n 70 - 90 km rijden met een snelheid van 38 km/h. Tevens is het zo bij de sportieve HL4.0s dat deze 80% minder onderhoud nodig heeft dan een brandstof scooter. Dat maakt de HL4.0s dus super zuinig en duurzaam.

Stel uw eigen HL4.0s samen!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Met de HL4.0s kun jij alleen of samen overal heen cruisen. Stel nu eenvoudig uw eigen unieke HL4.0s samen bij Ecruiser®.

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page