top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

GTS 4.0

De sportieve GTS 4.0 online bestellen

De GTS 4.0 is de grotere versie van de GTS 3.0 en is daarom ook geschikt voor 2 personen. De GTS 4.0 is ideaal voor het samen of alleen cruisen naar werk, school of gewoon om lekker mee rond te touren. De elektrische scooter heeft grove banden en een sportieve uitstraling. De e-scooter heeft daarom een goede wegligging op zowel asfalt evenals bos en zandpaden.

Dit bevat uw GTS 4.0

De sportieve uitstraling en stabiele rijeigenschappen heeft de GTS 4.0 te danken aan een aantal onderdelen waar de e-scooter van is voorzien. Bij aanschaf van de GTS 4.0 krijgt u een draagbare li-ion accu, een HQ LED koplamp, een 2000 watt motor en semi off-road banden. Bovendien beschikt de e-scooter over een degelijke achtervering wat zorgt voor een comfortabele zitting.

Customize uw GTS 4.0

Stel uw eigen GTS 4.0 samen met de customize opties in onze shop. Bij ons kiest u onder andere uw eigen snelheid van de scooter en acculader. Bovendien kunt u de e-scooter nog uitbreiden met een telefoonhouder, GPS systeem, ART kettingslot en een helm.

Voordelen van de GTS 4.0

Deze 2 zits GTS 4.0 is de ultieme all-terrain e-scooter. De accu kunt u overal opladen en mee naartoe nemen door zijn draagbare gewicht. Ook kost het opladen slechts €0,50 cent per 100 km. Dit is zelfs gratis als u zonnepanelen thuis beschikt. Met een volle accu kunt u zo’n 70 - 90 km rijden met een snelheid van 38 km/h. Tevens is het zo bij de sportieve GTS 4.0 dat deze 80% minder onderhoud nodig heeft dan een brandstof scooter. Dat maakt de GTS 4.0 dus super zuinig en duurzaam.

Stel uw eigen GTS 4.0 samen!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Met de GTS 4.0 kun jij alleen of samen overal heen cruisen. Stel nu eenvoudig uw eigen unieke GTS 4.0 samen bij Ecruiser®.

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page