top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Horwin CR6 - 95km/h

Hardgaan op de Horwin CR6

Op zoek naar de elektrische versie van een motor? Dan hebben we goed nieuws, want de Horwin CR6 heeft een topsnelheid tot 95 km/h! Deze e-motorcycle kenmerkt zich door zijn perfecte rijcomfort, extreme acceleratie en stoere 70's looks. Kies uit een van de mooie designs en maak je klaar voor een elektro motorrit!

Stel je eigen e-motor samen

De Horwin CR6 heeft diverse mogelijkheden tot personalisatie. Zo kun je ten eerste kiezen tussen een aantal fantastische kleuren. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je eigen kleur samen te stellen. Maak het design nog meer naar jouw stijl door te kiezen uit een van onze zadel keuzes en de kleuren van de kappen. Verder breid je deze e-motor nog uit met een koplamp rooster en een stijlvolle helm. Bij Ecruiser® maken bij jouw elektrische motor dromen waar met de Horwin CR6!

De voordelen van e-motor Horwin CR6

De elektrische motor Horwin CR6 biedt vele voordelen ten opzichte van een motor die rijdt op brandstof. Deze 100% elektrische motorfiets is namelijk superzuinig en kost maar € 0,50 cent per 100 km en bij bezit van zonnepanelen is dit zelfs gratis. Bij een verbrandingsmotor zou dit bedrag rond de € 12 euro liggen. Bovendien heeft een e-motor 80% minder onderhoud nodig. Met zo’n zuinige elektrische motor kom je nog aardig ver met een actieradius van ongeveer 120 km. Daarnaast is de Horwin CR6 voorzien van moderne uitrusting, zoals een easy charge systeem, Lcd-display en een HQ-Led motion lamp.

De Horwin CR6 voor jouw deur?

Ben jij van plan om vele kilometers te maken en doe je dit liever duurzaam? Dan is de Horwin CR6 de ideale elektrische motor voor jou! Wil je de experience van de Horwin CR6 vooraf ervaren, boek dan een testrit aan huis. Wie weet rijdt jij binnenkort wel op de gloednieuw e-motor; de Horwin CR6.


Electric motorcycle
Horwin CR6 Green
Horwin CR6 Green
€6.149,00
Horwin CR6 Green
Max speed 95 km | 120 km actieradius | 2jaar garantie
Electric motorcycle
Horwin CR6 Black
Horwin CR6 Black
€6.149,00
Horwin CR6 Black
Max speed 95 km | 120 km actieradius | 2jaar garantie
Electric motorcycle
Horwin CR6 White
Horwin CR6 White
€6.149,00
Horwin CR6 White
Max speed 95 km | 120 km actieradius | 2jaar garantie

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page