top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Horwin EK1

Stijlvol vooruit op de Horwin EK1

De e-scooter Horwin EK1 straalt enorme luxe uit. Het design van de elektrische scooter is modern en robuust. De moderne kleuren en luxe LED-verlichting maken de Horwin EK1 een opvallende verschijning. Daarbij heeft deze e-scooter een hoog stuur en grote wielen, wat zorgt voor optimaal rijgenot. Rondrijden in stijl doe je met de Horwin EK1!

Stijl jouw Horwin EK1

De stijlvolle e-scooter Horwin EK1 kun je helemaal laten personaliseren naar jouwe wensen bij Ecruiser®. Kies ten eerste uit een van de moderne en opvallende kleuren van de Horwin EK1. Vervolgens kun je kiezen of je dit model als een snorfiets of bromfiets wilt hebben. Verder kies je een accupack die voldoet aan jouw wensen. Breid de e-scooter nog verder uit met een windscherm, beschermhoes en telefoonhouder. Interesse in zakelijk gebruik van de Horwin EK1. Geef dit bij ons aan en dan kunnen we de opties daarover bespreken. Wij helpen jou graag de e-scooter te creëren van jouw dromen!

De voordelen van de Horwin EK1

De Horwin EK1 beschikt over een super duurzame en krachtige naafmotor van maximaal 2800W. Hiermee bespaar je enorm op benzinekosten die je zou maken met een brandstofscooter. Per 100 km betaal jij namelijk slechts € 0,50 cent. Daarbij heeft de Horwin EK1 een actieradius van 100 - 140 km bij een snorfiets en 60 - 90 km bij een bromfiets. Je zult nooit lang stil blijven zitten met een lege accu, want door het draagbare gewicht kun je hem overal opladen. Verder beschikt de e-scooter over allerlei moderne features, zoals Led-verlichting, cruise control en achteruitversnelling. Bovendien is de Horwin EK1 voorzien van een opbergvak voor de helm en een ergonomisch ontwerp voor het grootste comfort.

De Horwin EK1 online bestellen

Maak je klaar voor een heerlijke rit met de Horwin EK1. Kies nu uit jouw favoriete kleur en voeg je eigen features toe aan de elektrische scooter. Bij twijfel kan je zelfs nog een gratis testrit inplannen met de Horwin EK1 of een van onze andere e-scooters. Zo kun jij binnenkort heerlijk en duurzaam op pad met de Horwin EK1.


DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page