top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Itank

Doohan Itank bestellen

De Itank van Doohan is waarschijnlijk één van de leukste elektrische scooters met 3 wielen die wij in het assortiment hebben zitten. De Doohan Itank is robuust, snel en heeft een voortreffelijke wegligging. De Doohan Itank rijdt fantastisch en is groot genoeg voor twee personen. Vol gas door de bochten rijden is geen probleem voor deze scooter. Vele voordelen die de Doohan Itank een zeer aantrekkelijke scooter maken. Neem een kijkje in ons ruime aanbod!

Een unieke scooter

De Doohan Itank is een super robuuste driewiel scooter. De naam Itank is goed gekozen, want degelijk is de scooter zeker! Een super comfort, de Itank voel erg sterk aan en ligt als een blok op de weg. Voorheen kon u alleen motorscooters met 3 wielen kopen, maar met de komst van de Doohan Itank kunt u ook met een scooterrijbewijs zo’n gave scooter rijden. Dankzij de vernieuwde accu technologie is de oplaadtijd van de Itank erg kort. Vervolgens kunt u vele kilometers maken en zo rijden waar u naar toe wilt

Goedkoop vervoermiddel

Nu heeft de Doohan Itank al een zeer scherpe prijs en krijgt u absoluut waar voor u geld, maar het rijden is extra goedkoop, dit heeft natuurlijk alles te maken met elektrisch rijden. Wist u dat elektriciteit 6x goedkoper is dan benzine? Dus na verloop van tijd bespaart u veel geld met elektrisch rijden. Uw Itank opladen kan altijd en overal, u hoeft niet met uw Itank naar een benzinestation te rijden.

Bestel uw Doohan Itank

Als u écht iets speciaals zoekt dan is de Doohan Itank echt geschikt voor u. De Doohan Itank zal voor veel rijplezier zorgen en is Itank is erg veilig. De kosten per kilometer zijn laag, net zoals de onderhoudskosten aan deze scooter. Maar wellicht bent u toch op zoek naar een scooter met tweewielen, neem dan een kijkje bij onze Ecruiser X1, Echopper 3.0 of de V8. Een scooter om mee voor de dag te komen! Uw Doohan Itank stelt u geheel zelf samen, u kunt keuzes maken uit actieradius, kentekenregistratie en nog veel meer. Uw bestelt hem gemakkelijk bij ons!


DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page