top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Miku Max

Ervaar de elektrische mobiliteit van de Miku Max

De 100% elektrische scooter Miku Max is helemaal van deze tijd. De e-scooter beschikt over de nieuwste technologieën en een futuristisch design. Jij kunt geruisloos van A naar B met de fantastische Miku Max. Boek nu snel een proefrit en kijk of de Miku Max perfect bij jou past. Misschien ben jij binnenkort wel aan het cruisen op deze unieke en revolutionaire e-scooter.

Stel jouw eigen Miku Max samen

Kies jij voor het fantastische design van de Miku Max? Dan heb je de keuze tussen een divers aanbod aan kleuren. Bovendien kun je ook nog eens kiezen voor de custom paint optie. Ook het zadel kun jij personaliseren. Kies je voor gewoon zwart of onze custom zadels. De Miku Max is er zowel in snorfiets als bromfiets model, waardoor je zelf kunt bepalen hoe hard je wilt gaan. Breid de Miku Max e-scooter nog verder uit met een telefoonhouder, spiegels, helmen, een ART-kettingslot en nog vele andere onderdelen en accessoires. Zo creëren wij graag samen met jou de e-scooter van je dromen.

De voordelen van de Miku Max

Met de Miku Max rijdt jij 100% elektrisch en bespaar jij tot wel € 780 euro per jaar ten opzichte van een normale scooter. De kosten per 100 km bedragen namelijk slecht € 0,50 cent. Hier betaal je € 7 euro voor bij een normale scooter. Naast deze besparing krijg je ook nog de mogelijkheid om de accu op te laden waar jij maar wilt door de slimme accu die je kunt verwijderen uit de e-scooter. Hier is dus geen laadpaal voor nodig. Daarnaast beschikt de Miku Max e-scooter over de nieuwste technologieën, zoals een LED display, LED-verlichting en cruise control.

Bestel een Miku Max eenvoudig online

Klaar voor een unieke rit op de Miku Max e-scooter? Stel dan nu je eigen Miku Max model samen en dan staat hij binnen 2 tot 4 weken voor jouw deur. Nog twijfels? Boek dan een gratis testrit en probeer de Miku Max uit. Duurzaam rijden doe je op de Miku Max e-scooter van Ecruiser®.


Uitgelichte producten

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page