top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Rgnt Motorcycles - 120km/h

Elegantie raakt nooit uit de mode Rgnt motorcycle

Bij het vormgeven van onze elektrische toekomst eren we de grote ontwerpprestaties uit het verleden. De passie voor iconisch motordesign blijkt uit het design van de Rgnt motorcycle.

Rgnt motorcycle

Gelanceerd in 2019, met als doel een topspeler te worden onder de tweewielermerken in de wereld. Door de wilde ambities en expertise is Rgnt van plan de straten het zwijgen op te leggen en snel uit te breiden in een snelgroeiende markt voor fietstechnologie. De elektrische motorfietsen ontwerpen zijn van hoge kwaliteit, tijdloos en boordevol toonaangevende innovatie.
Na de markt te hebben geschokt met een prachtig prototype, lanceerde de oprichter en CEO in 2020 RGNT met de ambitie voor stedelijke pendelaars om auto's in te ruilen voor elektrische motorfietsen.

Handgemaakte motorfiets

Sindsdien is en wordt elke elektrische motorfiets met de hand gebouwd. De ontwerpen lijken op een tijdperk waarin fietsen robuust en efficiënt waren en werden vervaardigd met hoogwaardige materialen. RGNT biedt een klassieke look die de tand des tijds kan doorstaan voor toekomstige generaties, terwijl we ons het verleden esthetisch herinneren, kijken we technologisch vooruit.

Zweedse kwaliteit

De Rgnt fabriek bevindt zich in Kungsbacka, Zweden en alle leveranciers zijn een paar kilometer verderop gevestigd in Göteborg. Als onderdeel van onze ambitie op het gebied van productiviteit en verbeterd onderhoudsgemak, hebben we een gestroomlijnde productielijn opgezet die efficiëntie, nauwkeurigheid en snelheid garandeert.

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page