top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Scootmobielen 25km/h

Scootmobielen

Bent u op zoek naar een manier om uzelf makkelijk te verplaatsen en veilig op pad te kunnen gaan? Dan is een scootmobiel dat wat u zoekt. Met een elektrische scootmobiel ervaart u optimaal rijgemak en kunt u zonder zorgen kleine trips maken. Met de accu’s in onze scootmobielen kunt u diverse uren genieten en zorgeloos rijden. Een ander groot voordeel is dat u geen rijbewijs nodig heeft voor het rijden van een scootmobiel. Ook bent u met een scootmobiel meer mobiel en bent u minder afhankelijk van anderen en kunt u zelf bepalen wanneer u op bezoek gaat bij familie en vrienden.

Een scootmobiel bij Ecruiser

Bij Ecruiser proberen wij altijd zo goed mogelijk onze klanten te ondersteunen bij hun keuze voor onze scootmobiels. Zo geven wij altijd tips mee en kunt een testrit aanvragen voor een van onze scootmobielen. Hierdoor kunt u een onderbouwde keuze maken voor een van onze scootmobiels door zelf te ervaren hoe onze scootmobiels rijden. Ook staan wij klaar voor onze klanten na een aankoop van hun scootmobiel. U kunt namelijk ook voor onderhoud terecht bij ons. In zelf 88% van de gevallen kunnen wij het onderhoud van uw scootmobiel aan huis uitvoeren. Kies daarom voor Ecruiser en bestel uw scootmobiel vandaag nog.

Andere elektrische vervoersmiddelen

Bent u toch naar iets anders op zoek dan een van onze scootmobiels. Geen probleem! Bij Ecruiser kunnen wij u helpen aan verschillende soorten elektrische vervoersmiddelen. U kunt erop rekenen dat u bij ons een e-bike of e-scooter vindt van de beste merken. Wij hebben een ruim aanbod aan elektrische scooters, motoren en e-bikes waardoor u gegarandeerd bent het juiste elektrische vervoermiddel te vinden voor u. Heeft u vragen over onze scootmobiels? Via onze website kunt u contact opnemen voor al uw vragen. Onze werknemers zijn experts op het gebied van scootmobiels en andere elektrische voertuigen. Kies daarom voor Ecruiser voor de beste service en de beste producten!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page