top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Urban Fat-Bike

Op avontuur met de Urban Fat-Bike

De omgeving ontdekken doe je met de elektrische fiets Urban Fat-Bike. Want deze e-bike is zowel geschikt voor een rustige als ruige rit. Door de snelheidsstanden en brede banden heb jij namelijk genoeg grip op de weg en ook offroad. De Urban Cruiser heeft dan misschien wel een vintage look, maar is voorzien van technologie van deze tijd. Deze moderne e-bike brengt jou daadwerkelijk overal heen!

Stel de Urban Fat-Bike zelf samen

Deze e-bike heeft een fantastische look en kun je kiezen in een aantal praktische opties. Breid de e-bike nog verder uit met verschillende onderdelen, zoals een telefoonhouder, bekerhouder, ART-kettingslot, opbergtasjes en meer! Bekijk het aanbod van de Urban Fat-Bike en onderdelen bij Ecruiser®.

De voordelen van de Urban Fat-Bike

Liever fietsen naar werk of meer van de omgeving ontdekken. De Urban Fat-Bike biedt jou hier alle mogelijkheden voor. Deze elektrische fiets heeft namelijk een actieradius tot 80 km en gaat zo’n 35 km/h. Hiermee ben je binnen enkele seconden op snelheid en ben jij snel op bestemming! Accu leeg? Laadt hem gemakkelijk overal op en jij kan weer door. Bovendien heb je voor deze e-bike geen rijbewijs, kentekenregistratie of helm nodig, wat hem toegankelijk maakt voor iedereen. Ook beschikt de Urban Beach cruiser over moderne features, zoals een Lcd-display, 7 versnellingen en een comfortabel zadel met vering.

Bestel jouw Urban Fat-Bike online

Klaar voor een allroad experience met de Urban Fat-Bike van Ecruiser®. Zo maak jij gemakkelijk kilometers op een comfortabele wijze. Wil jij dit graag eerst uitproberen? Vraag een testrit bij ons aan. Kies nu een van de toffe designs en maak je klaar voor het ultieme gevoel van vrijheid met de Urban Fat-Bike elektrische fiets!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page