top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Wow | 774s | Azzure

11763
€4.799,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Wow E-scooter
Is een van de snelste E-scooters in Europa. De elektrische scooter wordt geleverd met een 72V 32AH of 42Ah lithiumbatterij, een krachtige 4000W motor en kan 120 km rijden op één volledige lading. De topsnelheid van de Wow E is 54km/h.

ACCU TECHNOLOGIE
De innovatieve 72V accu van Wow zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. De temperatuur van de accu wordt voortdurend gemeten, hiermee wordt voorkomen dat deze oververhit raakt. De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd zodat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit. Een accu te ver leegrijden verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Wow een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.
De accu is uitneembaar en kan hierdoor opgeladen worden buiten de scooter. Er is een accu met 32Ah of 42Ah verkrijgbaar. Doordat er 2 accu's onder de zitting van de Wow passen kan je het accupakket tot wel 84Ah uitbreiden.

Hoogtepunten Wow-E 774

Ervaar de WOW 774+ - de ultieme elektrische scooter voor iedereen die snel, stijlvol en met een mega bereik wil reizen! De krachtige middenmotor en betrouwbare riemaandrijving zorgen voor een soepele rit, terwijl de 16 inch banden zorgen voor een perfecte wegligging. Met een royale opbergruimte van 50 liter onder de zitting heb je genoeg ruimte voor al je spullen. Dankzij het gepatenteerde batterijsysteem kunt u de verwijderbare batterijen eenvoudig opladen en vervangen. Elektromagnetisch remmen biedt het hoogste niveau van veiligheid en controle. De WOW 774+, vervaardigd in Italië als een Europees merk, is een echt kwaliteitsproduct. Waar wacht je op? Beleef de WOW-ervaring met de WOW 774+ elektrische scooter!

Specificaties

Afmetingen L 1600mm x H 1160mm x B 720mm
Zithoogte 780mm
Wielbasis 1437mm
Gewicht leeg 89kg
Maximum draaggewicht 281kg
Type motor Naafmotor 4000W
Batterij 72V - 32Ah of 42Ah
Voorwiel 16x2.5 100/80-16
Achterwiel 16x2.75 120/80-16
Maximaal Vermogen 4.0Kw
Actieradius 32Ah 80km
Actieradius 42Ah 120km
Laadcycli >1100
Oplaadtijd +/- 5 uur
* Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kg, in perfecte weersomstandigheden.
Informatie Nederlandse klanten:
Onze elektrische scooter worden standaard geleverd met blauwe kentekenplaat. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (AM/B). U ontvangt bij levering het tennaamstellingsdocument + verzekeringsgegevens.
Met het tennaamstellingsdocument en uw rijbewijs kunt u bij een kentekenloket (postkantoor) de escooter/ebrommer op naam zetten. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op naam is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij iedere verzekeraar met een scooterverzekering de escooter verzekeren, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Informatie Belgische klanten:
U ontvangt bij levering het certificaat + verzekeringsgegevens van uw escooter.
Na levering van de escooter dient u zelf een kentekenplaat aan te vragen bij de DIV en een verzekering bij uw verzekeringsagent.
U kunt de escooter/elektrische brommer registreren voor een A-Kenteken of B-kenteken. Uw herroepingsrecht vervalt wanneer de escooter op kenteken is gezet. Met de verzekeringsgegevens kunt u bij uw verzekeringsagent een scooterverzekering afsluiten, dit is verplicht wanneer u de escooter op de openbare weg gaat gebruiken.

Bewaar dit product voor later

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page