03332129-be29-467a-b459-80b0d5e1ca51_edited.jpg

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. Kies bij betaalopties tijdens stap 3 in uw winkelmand voor 50/50 deal.

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Yadea G5

Rustig genieten op de Yadea G5

De ultramoderne, stoere maar toch elegante e-scooter Yadea G5 is het ideale voertuig om je mee voort te bewegen. Bij deze elektrische scooter kies je zowel voor een mooi design en de nieuwste technologie. Voor individueel gebruik of als vervoermiddel voor bedrijven is deze scooter de perfecte optie. Maak je klaar voor een heerlijke rit in een oase van rust met de Yadea G5 elektrische scooter van Ecruiser®.

Customize opties van de Yadea G5

Wist jij dat je de scooters bij Ecruiser® helemaal kunt personaliseren naar jouw wensen? Kies uit een van de prachtige kleuren en limited edition designs. Wilt u deze scooter gebruiken voor een delivery service. Kies dan uit een van de Yadea G5 Delivery e-scooters. Customize vervolgens het accupack en kentekenregistratie. Daarnaast kun je nog voor extra opties kiezen, zoals een rugsteun, windscherm, telefoonhouder, helm en ART-kettingslot. Zo maak jij de Yadea G5 helemaal compleet!

De voordelen van de Yadea G5

De e-scooter heeft voor particulier en zakelijk bijzonder veel voordelen. Naast het grote comfort van de Yadea G5, biedt deze elektrische scooter optimaal rijplezier. De duurzame accu zorgt voor een enorme besparing aan benzinekosten. Jij betaalt namelijk slechts € 0,50 cent per 100 gereden kilometers. De accu kan tevens overal opgeladen worden door het draagbare gewicht. Bovendien is de Yadea G5 uitgerust met moderne technologieën. Deze smart e-scooter is namelijk door de tab display te besturen via Android via een handige app. Daarnaast beschikt de smart bromfiets over een HQ LED-verlichting, USB-oplaadpunt en Hydraulische remmen.

Bestel een Yadea G5 online

Ben jij klaar voor een grote investering in jezelf of voor je bedrijf. De Yadea G5 zul je zeker niet teleurstellen. Voorzien van een mooi design, ultiem rijcomfort en moderne technologie is de Yadea G5 alles wat je zoekt in een e-scooter. Boek een testrit en stel je Yadea G5 samen en ontvang hem snel voor jouw deur!


DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN