Ecruiser all-in afleverbeurt

Standaard bij aankoop van iedere e-scooter/bike

All-in Afleverbeurt
Wat houd dat in?

1.Constructie controle
Iedere Escooter, en Ebike wordt voorzien van een frame controle. Elke moer en bout wordt nauwkeurig nagelopen zodat er na het leveren geen moer of bout los trilt. Tevens worden de hydraulische remmen ook grondig gecontroleerd en waar nodig ontlucht.

2.Verlichting
De verlichting van iedere elektrische scooter of elektrische fiets word nauwkeurig nagelopen. Indien er iets niet werkt word dit adequaat opgelost. Tevens wordt de juiste hoek van het voorlicht vastgesteld. Hierdoor kunt u veilig door het diepst van de nacht naar uw bestemming rijden en bent u tevens goed zichtbaar voor uw mede weggebruikers.. 

3. Zorgeloos cruisen
Iedere elektrische scooter en Ebike wordt gecontroleerd op kabelbreuken en niet goed vast geschakelde stekker componenten. Daarnaast wordt de behuizing waar zich deze stekkers bevinden geïsoleerd met brandwerende foam om stekker gerammel te voorkomen tijdens het rijden. Verder worden alle stekkercomponenten afgeseald om kortsluitingen tijdens regenbuien te voorkomen. Wel zo handig in Nederland. Zie afbeelding. Je kunt dus gerust door een stevige regenbui heen rijden met een Escooter of elektrische fiets van Ecruiser.

4. Testrit + Over all check
Nadat uw Ebike of Escooter voorzien is van all-in afleverbeurt en kenteken maakt een van onze monteurs een testrit om de algehele werking van het voertuig goed te controleren. Er word een rem test uitgevoerd, waarbij ook de wendbaarheid en weggedrag uitvoerig worden getest. Het voertuig word daarna gepoetst en vervolgens klaargemaakt voor levering. Er word een checklist nagelopen met de meest kritieke controle punten en afgevinkt door de desbetreffende monteur.

5. Gratis bezorging
Ieder nieuw bestelde elektrische scooter/snorfiets of ebike wordt gratis aan huis bezorgd. Er word een dag en tijd afspraak met u gemaakt. Wanneer onze eigen bezorgdienst binnen een straal van 30minuten op plaats van bestemming is zal er telefonisch contact worden opgenomen. Het voertuig wordt rijdklaar geleverd incl. handdleiding, accu tips en Ecruiser app. Handig om uw onderhoud of service in te plannen.

RDW GOEDGEKEURD
BROM -SNORFIETS KENTEKEN

DRAAGBARE ACCU'S

OVERAL OPLADEN

GRATIS TESTRIT AAN HUIS -
TESTRIT  OP VERKOOPPUNT

SERVICE & ONDERHOUD
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

GRATIS BEZORGING 
M.U.V. DE WADDENEILANDEN

Stevinweg 16: Showroom - Experience center
Stevinweg 20: Magazijn / Opslag
4691 SM Tholen, Zeeland 


*Openingstijden Experience center Tholen
Dinsdag, woensdag en zaterdag van 10:00 - 17:30

Email: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

elektrische scooters

Webwinkel Keur.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Wij hanteren 2 jaar garantie op onze scooters. 

*Voor onderhoud van uw Ecruiser kunt u ook bij uw plaatselijke tweewielerspeciaalzaak terecht. Onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.