Ecruiser all-in afleverbeurt

Standaard bij aankoop van iedere e-scooter/bike

All-in Afleverbeurt
Wat houd dat in?

cd8ddd4b-4e5d-42ab-b5d1-a554955ace09.jpg

1.Constructie controle
Iedere Escooter, en Ebike wordt voorzien van een frame controle. Elke moer en bout wordt nauwkeurig nagelopen zodat er na het leveren geen moer of bout los trilt. Tevens worden de hydraulische remmen ook grondig gecontroleerd en waar nodig ontlucht.

2.Verlichting
De verlichting van iedere elektrische scooter of elektrische fiets word nauwkeurig nagelopen. Indien er iets niet werkt word dit adequaat opgelost. Tevens wordt de juiste hoek van het voorlicht vastgesteld. Hierdoor kunt u veilig door het diepst van de nacht naar uw bestemming rijden en bent u tevens goed zichtbaar voor uw mede weggebruikers.. 

ecruiser led.png

3. Zorgeloos cruisen
Iedere elektrische scooter en Ebike wordt gecontroleerd op kabelbreuken en niet goed vast geschakelde stekker componenten. Daarnaast wordt de behuizing waar zich deze stekkers bevinden geïsoleerd met brandwerende foam om stekker gerammel te voorkomen tijdens het rijden. Verder worden alle stekkercomponenten afgeseald om kortsluitingen tijdens regenbuien te voorkomen. Wel zo handig in Nederland. Zie afbeelding. Je kunt dus gerust door een stevige regenbui heen rijden met een Escooter of elektrische fiets van Ecruiser.

4. Testrit + Over all check
Nadat uw Ebike of Escooter voorzien is van all-in afleverbeurt en kenteken maakt een van onze monteurs een testrit om de algehele werking van het voertuig goed te controleren. Er word een rem test uitgevoerd, waarbij ook de wendbaarheid en weggedrag uitvoerig worden getest. Het voertuig word daarna gepoetst en vervolgens klaargemaakt voor levering. Er word een checklist nagelopen met de meest kritieke controle punten en afgevinkt door de desbetreffende monteur.

d155c9d3-8de6-4b8a-bfcf-e7738b419f4f.jpg

5. Gratis bezorging
Ieder nieuw bestelde elektrische scooter/snorfiets of ebike wordt gratis aan huis bezorgd. Er word een dag en tijd afspraak met u gemaakt. Wanneer onze eigen bezorgdienst binnen een straal van 30minuten op plaats van bestemming is zal er telefonisch contact worden opgenomen. Het voertuig wordt rijdklaar geleverd incl. handdleiding, accu tips en Ecruiser app. Handig om uw onderhoud of service in te plannen.

gomax.jpg2.jpg

ONS DOEL
Wij geloven dat elektrische mobiliteit de toekomst heeft. Ons doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en de zakelijke markt. Dit doen we door exclusieve escooters & ebikes met veel styling mogelijkheden aan te bieden.  Uw ebrommer of elektrische fiets wordt door ons geassembleerd, rijklaar gemaakt en voorzien van kenteken indien van toepassing. Lees hieronder meer over onze specifieke afleverbeurt eisen.
ALL-IN AFLEVERBEURT
Ecruiser ®  levert uitsluitend elektrische voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunt u ervan op aan dat wij onze elektrische scooters standaard voorzien van een all-in afleverbeurt. Hierbij controleren wij de elektrische scooters en ebikes op 10 kritieke punten en maken alle cruciale elektra componenten spat-waterdicht. Wel zo handig met 100% elektrische producten.
ECRUISER GARANTIE
Ecruiser®  geeft 2 jaar fabrieksgarantie garantie op haar collectie. Heeft u speciale wensen voor uw escooter of ebike? Contacteer ons en we zullen proberen uw wensen te verwezenlijken. 
De X1, iTango, iTank en Yadea scooters zijn één van de weinige 2 zitter modellen met voldoende koppel op de hedendaagse elektrische scooter markt. 
Tevens leveren wij ook esteps met kenteken en steps van onder andere het A-merk
Ninebot by Segway. 

OVER ECRUISER  
 

1.   BESTE KWALITEIT EV'S
2.   ONDERHOUD AAN HUIS

3.   MEESTE KEUS IN KLEUREN

4.   GRATIS TESTRIT AAN HUIS
5.   GRATIS ALL-IN AFLEVERBEURT

6.   2 JAAR FABRIEKSGARANTIE
7.   GRATIS BEZORGING
8.   LAAGSTE PRIJSGARANTIE 
9.   ECRUISER APP
10.  RDW ERKEND BEDRIJF

RDW GOEDGEKEURD
BROM -SNORFIETS KENTEKEN

DRAAGBARE ACCU'S

OVERAL OPLADEN

GRATIS TESTRIT AAN HUIS -
TESTRIT  OP VERKOOPPUNT

SERVICE & ONDERHOUD
2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

GRATIS BEZORGING 
M.U.V. DE WADDENEILANDEN

*Openingstijden Experience center Tholen

Openingstijden: Dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 - 17:30 uur
Testrit aan huis: Iedere woensdag en vrijdag 

Ecruiser Experience center:
Stevinweg 16, 4691 SM TholenEmail: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.