top of page

UW E-SCOOTER OMKEUREN VAN SNORFIETS NAAR BROMFIETS?

U maakt online een keuringsafspraak bij het Ecruiser-keuringsstation via het onderstaande formulier. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.Waar keuren?
U gaat op de dag van de herkeuring met het voertuig naar het Ecruiser keuringsstation en neemt het kentekenbewijs en uw legitimatiebewijs mee. Er is tevens ook de mogelijkheid dat wij u E-scooter ophalen en weer retour brengen. Voor deze service rekenen wij voorrijkosten.

Kosten
U betaalt de kosten met pin of contant op het keuringsstation.
Omschrijving: Beoordeling goedkeuring 5-9 aspecten voertuig licht 
Kosten: €119,00


Na het keuren
Als na de keuring alles akkoord is, stuurt de RDW u binnen 5 werkdagen het kentekenbewijs op creditcardformaat (kentekencard) met de juiste gegevens per post toe. U ontvangt ook een brief met een tenaamstellingscode. Het is belangrijk om de tenaamstellingscode goed en apart van het kentekenbewijs te bewaren.
Als u het kentekenbewijs van de RDW heeft ontvangen, moet u de kentekenplaat omwisselen bij een erkende kentekenplatenfabrikant. Wij kunnen dit ook voor u regelen.


Opnieuw verzekeren
Daarnaast moet u het voertuig opnieuw verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA).

Snorfiets omkeuren naar bromfiets
Vanaf 2023 is het verplicht om een helm te dragen op een snorfiets (25km/u). Daardoor is het grootste voordeel van een snorfiets weg en heb je dezelfde helmplicht als een bromfiets/scooter (45km/u). Je hoeft jouw snorscooter niet te verkopen of weg te doen! Je kunt deze namelijk laten opvoeren en omkeuren naar een bromfiets. Je kunt dus jouw snorfiets/snorscooter om laten keuren van een blauw kenteken naar een geel kenteken. 
Dit kan vanaf 1 januari 2023 bij een RDW-erkenninghouder (zoals Ecruiser). Daar wordt dan alles voor je geregeld en kun je jouw snorfiets omkeuren via Jos Dijkman.

Om jouw scooter om te laten keuren kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

2659c167-e308-423e-9273-b89198cf5f3d_edited.jpg
Logo%20app%20-%20Ecruiserlogoelektrische

KEURING AFSPRAAK MAKEN

Vul hieronder uw gegevens in.

Tarieven voorrijkosten: €0,60 per km.

*Service aan huis: Tholen - (uw adres) = km x 2(retour)

*Haal & Brengservice: Tholen - (uw adres) = km x 4

Haal & Breng service - Omkeuren

bottom of page