top of page
Ebobber ecruiser1_edited.jpg

Ecruiser® Klantenservice
We helpen u graag?

Van dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18:00 uur zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag binnen 48uur te beantwoorden

Onze service medewerkers nemen z.s.m. contact met u op betreft het inplannen van een afspraak.

VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Kijk hieronder naar de meest gestelde vragen en mocht u vraag er niet tussen staan, mail of bel ons dan.

  • Hoe kan ik betalen?
    Op dit moment kan je bij ons op verschillende manieren betalen. Via de webshop> met iDeal, Paypal, Creditcard, Visa of Mister Cash, 50-50 deal en bankbetaling betalen. Aankoop via showroom> Pinnen/Contant/tikkie zakelijk bij aflevering. Aankoop b2b> Betaling op factuur Mis je een betaalmethode, laat het ons dat even weten! Daarnaast is het ook mogelijk om een E-scooter of E-bike te leasen. https://www.ecruiser.nl/scooter-leasen
  • Kan ik achteraf betalen?
    Ja, dit is mogelijk. Kies voor de 50-50 deal optie in de webshop. U vindt deze optie in stap 3 van uw bestelling in de winkelwagen. Uitleg 50-50Deal> 50-50 deal. Betaal nu 50% en de andere 50% bij aflevering. U krijgt dan een factuur met daarop vermeld het restant factuur bedrag. Daarnaast kunt u uw Ecruiser ook laten financieren. Voor meer informatie: https://www.ecruiser.nl/scooter-leasen
  • Kan ik op factuur betalen?
    Ja dit kan. Kies voor de 50-50Deal en wij zullen na u eerste 50% betaling een factuur toesturen. Wil je toch graag op factuur betalen omdat je bijvoorbeeld een zakelijke aankoop doet of een bestelling plaatst voor het bedrijf waar je voor werkt? Mail ons naar: Klantenserice@ecruiser.nl voor de mogelijkheden, dan denken we graag met je mee!
1e28478e-1424-4cdc-b929-5ccb4c4982ff_edited.jpg

CONTACTEER ONZE KLANTENSERVICE

Heeft u ons vanwege bezette lijnen niet telefonisch kunnen bereiken? Stel hieronder dan uw vraag. 

Wij geloven dat elektrische mobiliteit de toekomst heeft.  

Ons doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en de zakelijke markt. Dit doen we door exclusieve modellen met veel styling  mogelijkheden aan te bieden. We bedenken nieuwe designs en concepten voor onze Ecruiser scooters. Ook zijn wij constant bezig met het innoveren en verbeteren van onze accu mogelijkheden.

Het uiteindelijke doel is duurzame mobiliteit te verbeteren en te optimaliseren; waardoor het voor iedereen aantrekkelijk wordt om elektrisch te gaan rijden en Nederland nog groener wordt!

Onze visie

bottom of page