Betalingsmethodes

Hoe kan ik betalen?


Op dit moment kan je bij ons onderandere met iDeal, Paypal, Creditcard of Mister Cash en bankbetaling betalen. Mis je een betaalmethode, laat het ons dat even weten! Daarnaast is het ook mogelijk om een te leasen.
https://www.ecruiser.nl/scooter-leasen
Kan ik achteraf betalen?


Ja, dit is mogelijk. Kies voor de 50-50 deal optie in de webshop. U vindt deze optie onderaan de pagina vlak boven "plaats in winkelwagen". 50-50 deal. Betaal nu 50% en de andere 50% bij aflevering. U krijgt dan een factuur met daarop vermeld het restant factuur bedrag. Daarnaast kunt u uw Ecruiser ook laten financieren. Voor meer informatie: https://www.ecruiser.nl/scooter-leasen
Kan ik op factuur betalen?


Voor deze optie kan je momenteel nog niet kiezen in ons betaaloverzicht van de webshop. Wil je toch graag op factuur betalen omdat je bijvoorbeeld een zakelijke aankoop doet of een bestelling plaatst voor het bedrijf waar je voor werkt? Mail of WhatsApp ons voor de mogelijkheden, dan denken we met je mee!

Rijklaar geleverd Incl. kenteken

Service & onderhoud aan huis

Standaard 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis thuisbezorgd 

*Openingstijden Experience center Tholen

Openingstijden: Dinsdag en zaterdag van 
10:00 - 17:00 uur

Testrit aan huis: Iedere woensdag en vrijdag 

Ecruiser Experience center:
Stevinweg 16, 4691 SM TholenEmail: klantenservice@ecruiser.nl     

Tel. 0166 234 858

Kvk nummer. 71425179

BTW nummer.  NL858710596B01

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
Webwinkel Keur.png

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze Disclaimer, GPDR/AVG Privacybeleid Ecruiser en Algemene Voorwaarden.