03332129-be29-467a-b459-80b0d5e1ca51_edited.jpg

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. Kies bij betaalopties tijdens stap 3 in uw winkelmand voor 50/50 deal.

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Accu Echopper V8 30AH

Art.nr. 11413
€749,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Losse accu Echopper V8 30Ah

Let op: Wij reserveren 80% van onze voorraad voor onze eigen klanten. Vul uw factuurnummer in zodat wij kunnen herleiden dat u uw scooter bij ons gekocht heeft. Wanneer achteraf blijkt dat u geen scooter bij ons gekocht heeft wordt het overgemaakte bedrag retour gestort en de bestelling geannuleerd. Mocht u toch onderdelen willen bestellen stuur ons dan een mail naar: Service@ecruiser.nl dan kunnen wij kijken of we u kunnen helpen.

Bent u ook toe aan meer cruise plezier en wilt u meer kilometers kunnen maken bestel dan een 2de accu pack.

Op het eerste gezicht is een scooter met een ingebouwde accu de meest interessante optie. Zo'n elektrische scooter waarbij je de accu niet ziet is toch veel mooier dan zo'n scooter met een 'broodtrommel' onder het zadel. Maar een Elektrische scooter met een afneembare "portable" accu heeft absoluut zijn voordelen als het op opladen van de accu aankomt.

Een scooter met ingebouwde accu moet je altijd naar een stopcontact toebrengen. Als u thuis een stopcontact in de garage heeft is dat geen enkel probleem. Maar hoe gaat dan indien u geen garage hebt? of op vakantie in een hotel of vakantiehuisje?

De draagbare accu kunt u zeer gemakkelijk en eenvoudig bij ieder willekeurig stopcontact opladen. Binnen of buiten, thuis, op uw werk of op school? het is geen enkel probleem..

Specificaties:
Accu V8
30Ah - 60V portable accu pack
Gewicht: 15kg

Benieuwd naar alle Echopper V8 modellen en onderdelen? Kijk snel verder!

Bewaar dit product voor later

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN