top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Ebruzzi Retro

Ebruzzi Retro

Bent u op zoek naar een mooie elektrische retro scooter? Bekijk dan is onze Ebruzzi Retro elektrische scooters. Deze scooters lijken erg veel op de Neco Abruzzi scooters, maar hebben een groot verschil in de motor. Zo hebben onze Ebruzzi Retro elektrische scooters, in tegenstelling tot de Neco Abruzzi scooters, een elektrische motor. Dit maakt de Ebruzzi Retro elektrische scooter een veel duurzamere optie, ten opzichte van de Neco Abruzzi. De escooter is makkelijk te gebruiken in de stad en is makkelijk te parkeren.

De Ebruzzi Retro elektrische scooter bij Ecruiser

Welke elektrische scooter is nu geschikt voor u? Dat is een vraag waar wij bij Ecruiser u goed in proberen te ondersteunen. Om deze reden hebben wij de optie om een testrit in te plannen voor uw Ebruzzi Retro elektrische scooter. Zo kunt u eerstehands ervaren hoe de e-scooter rijdt, aanvoelt en of de scooter bij u past. Zo kunt u altijd een onderbouwde keuze maken. Ook staat Ecruiser klaar voor u na de aankoop van uw Ebruzzi Retro Elektrische scooter. onderhoud voor uw elektrische vintage scooter kunt u gemakkelijk bij ons inplannen en in 88% van de gevallen kunnen wij dit aan huis uitvoeren. Neem daarom een kijkje in ons aanbod Ebruzzi Retro Elektrische scooters en vind de scooter die bij u past!

Andere e-scooters bij Ecruiser

Zoekt u toch iets anders dan onze Ebruzzi Retro elektrische scooters? Naast deze geweldige vintage elektrische scooters hebben wij bij Ecruiser meer opties in ons assortiment. Bij Ecruiser hebben wij de beste merken e-scooters beschikbaar voor u. Heeft u vragen over de Ebruzzi Retro elektrische scooters of over een van onze andere producten? Neem in dat geval vooral contact op met ons. Ons team van experts staat voor u klaar. Voor de beste klantenservice en e–scooters kiest u voor Ecruiser!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page