top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Echopper V8

De futuristische Echopper V8 online bestellen

Zie jij jezelf binnenkort op de stoere en futuristische Echopper V8 cruisen? De Echopper V8 is een unieke verschijning! De e-scooter voorziet u van ultiem comfort en gebruiksgemak. De elektrische scooter is overigens verkrijgbaar in verschillende kleuren en u kunt de Echopper V8 helemaal customizen naar uw wensen. Neem snel een kijkje om het volledige aanbod te bekijken!

Dit bevat uw Echopper V8

De Echopper V8 bestaat uit verschillende onderdelen die de scooter zijn unieke verschijning geven. Met een 2000 Watt motor, HQ display, LED verlichting, 20- 30 AH accu en hydraulisch remsysteem rijdt u met het grootste comfort en veiligheid. Tevens zijn alle losse onderdelen van de Echopper V8 verkrijgbaar, waardoor deze ten alle tijden vervangen kunnen worden.

Customize uw Echopper V8!

U kunt de Echopper V8 helemaal uw eigen draai geven met onze personaliserings opties. Kies gemakkelijk uw gewenste accupack, acculader en kentekenregistratie. Bovendien kunt u de Echopper V8 nog uitbreiden met allerlei accessoires, zoals een telefoonhouder, spiegels, zijtassen, custom koplampen,velgen en meer. Wilt u echt iets unieks, dan kunt u zelfs de kleurencombinatie en zadel naar wens samenstellen.

Voordelen van de Echopper V8

De Echopper V8 heeft de stoere looks van een motorfiets maar is veel zuiniger en hebben 80% minder onderhoud dan een brandstofscooter nodig. De 100% elektrische scooter is voordelig voor het milieu en de portemonnee. U betaalt slechts €0,50 cent per 100 km. Met een volle accu kan de scooter zo’n 60-80 km rijden en u kunt hem overal opladen. Heeft u thuis zonnepanelen dan zijn de kosten hiervan zelfs helemaal gratis. Bovendien kunt u de accu met zijn draagbare gewicht overal gemakkelijk mee naartoe nemen.

Stel een unieke Echopper V8 samen

Kunt u niet wachten om binnenkort op de stoerste elektrische scooter te cruisen? De scooter met zijn vele voordelen staat voor u klaar op de Ecruiser® webshop. Stel uw ideale Echopper V8 eenvoudig online samen!

Uitgelichte producten

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page