top of page

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! 50-50 Deal
Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. 

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Itango

De Doohan Itango kopen

De Itango is een driewielige brommer van het merk Doohan, Doohan is een bedrijf met 20 jaar research, development en productie-ervaring om nieuwe slimme energievoertuigen te ontwikkelen. De Doohan Itango staat bekend om zijn sportieve rijeigenschappen, de Itango is uitermate stabiel, wanneer u rijdt of stilstaat het maakt niet uit. De Doohan Itango is een echte eyecatcher op de weg. Neem een kijkje bij onze diverse Doohan Itango’s!

Scooter met 3 wielen

Het rijden op een scooter met drie wielen is niet alleen veiliger, maar ook een stuk leuker. Als u namelijk op een normale scooter met vol gas door een bocht rijdt, dan zal u waarschijnlijk wegglijden of onderuit gaan. Met deze Doohan Itank hoeft u hier geen zorgen over te maken, want u heeft ontzettend veel grip met de drie wielen van de scooter. Bovendien is de wegligging van deze Doohan Itank enorm goed, beide voorwielen hebben hun eigen rem en dit maakt de remweg een stuk korter. Zo gaat u met een veilig gevoel de weg op.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de toekomst! En wij van Ecruiser begrijpen dit maar al te goed, vandaar dat wij vele elektrische scooters aanbieden zoals de Doohan Itango, de Doohan Itank, de Vintage cruiser of een Echopper 3.0. Elektrisch rijden is schoon, goedkoop en enorm onderhoudsvriendelijk. Elektrisch rijden is ongeveer 6x zo goedkoop dan rijden op benzine, hierdoor bespaart u op het einde van de rit enorm veel geld. U bent qua onderhoud ook een stuk minder kwijt, want de elektromotor is onderhoudsvrij.

Bestel uw Doohan Itango

Als u op zoek bent naar iets unieks, dan is het merk Doohan enorm geschikt voor u. De Doohan Itango is een snorscooter die maximaal 25 kilometer per uur behaalt, hierbij hoeft u dus geen helm te dragen. Een voordeel van de drie wielen van de Itango is, is dat als u gaat parkeren u hem niet op de standaard hoeft te zetten. Er is namelijk een roll-lock schakelaar aanwezig waarmee u de voorkant kun blokkeren. Allemaal voordelen die het rijden van een Doohan Itango enorm aangenaam maken. Eenvoudig uw Doohan Itango bestellen doet u bij ons!


DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN

bottom of page