03332129-be29-467a-b459-80b0d5e1ca51_edited.jpg

Welkom in de 
Ecruiser webshop

Logo-trees-for-all_edited.png

NIEUW! Er is nu ook de mogelijkheid om 50% te betalen in de webshop en de resterende 50% bij levering. Kies bij betaalopties tijdens stap 3 in uw winkelmand voor 50/50 deal.

*Genoemde bedragen zijn incl. btw en verzendkosten.
*M.u.v. losse onderdelen

Levertijd:
8 - 10 werkdagen. 

Betaal nu 50% en 50% bij levering met Pin/Tikkie

Service & onderhoud
Op uw thuis locatie

 


Financial Lease
Scooterflex.nl

 

googlerating48.jpg

Yadea C1s

Plan een rit op de Yadea C1s

De Yadea C1s is gemaakt voor een heerlijk ontspannen rit met een fijne snelheid. De scooter ziet er sportief uit, maar tegelijk zeer elegant. Het is een echte luxe om rond te rijden op de elektrische scooter Yadea C1s. Bovendien heeft deze e-scooter een ruim zadel, waardoor je ook samen heerlijk op pad kan gaan. Kies uit een van de mooie kleuren en wie weet is deze parel binnenkort wel van jou!

Personaliseer jouw Yadea C1s!

Bij Ecruiser® krijg jij de kans om je eigen elektrische scooters samen te stellen. Ook de Yadea C1s heeft verschillende customize opties. Kies bijvoorbeeld hoe snel de scooter mag gaan door te kiezen uit een snorfiets of bromfiets variant. Bovendien heeft de scooter verschillende mooie lakken om uit te kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor zowel particulier als zakelijk gebruik, wat weer verschillende voordelen biedt. Breidt de Yadea C1s verder nog uit met een telefoonhouder, windscherm, rugsteun en ART-kettingslot.

De voordelen van de Yadea C1s

Benieuwd naar de vele voordelen van de Yadea C1s. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje. Zo heeft de Yadea C1s een accu met een actieradius tot 70 km. Deze accu is tevens overal op te laden, aangezien je hem kan meenemen door zijn draagbare gewicht. De kosten zijn ten opzichte van een normale scooter veel minder. Je betaalt namelijk maar € 0,50 cent per 100 km. Ook beschikt deze e-scooter over moderne technologieën, zoals hydraulische remmen, bluetooth alarmsysteem, keyless entree en een app functie.

Stel een Yadea C1s samen

Dit pareltje heeft alles in huis om jou comfortabel binnen no-time op bestemming te brengen. De Yadea C1s heeft vele voordelen, zoals de duurzame rijstijl en moderne technologie. Ben je nog steeds niet helemaal verkocht of twijfel je nog. Aarzel dan niet om een gratis testrit te boeken op de Yadea C1s of een van onze andere e-scooters. Bestel de Yadea C1s eenvoudig online, zodat jij je snel en duurzaam van A naar B kunt verplaatsen!

DE ECRUISER WAY!
UW ECRUISER THUIS IN 3 STAPPEN